Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Spelunky 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Spelunky 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Friday, 16 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/36/75/spelunky-2-periodos-kukloforias-36-1535635835.jpg
 

Spelunky 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του. [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 30/8/18] Οι Mossmouth και Blitworks ανακοίνωσαν ότι το Spelunky 2 θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC και PS4 μέσα στο 2019.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε και αν θα το δούμε σε άλλες πλατφόρμες. Πρόκειται για το sequel ενός αξιόλογου roguelike Platform τα γεγονότα του οποίου λαμβάνουν χώρα μετά από αυτά του πρώτου παιχνιδιού. Για άλλη μια φορά, θα δούμε random generated levels, αυτή την φορά όμως θα έχουν δύο layers. Το πρώτο εξ αυτών θα σας οδηγεί στην έξοδο του επιπέδου μέσω μιας πιο ασφαλούς πορείας, ενώ το δεύτερο layer θα προσφέρει μεγαλύτερη πρόκληηση.

Δείτε το νεότερο gameplay trailer:

[UPDATE: 16/8/19 - Καθυστέρηση κυκλοφορίας] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mossmouth στο Twitter, το Spelunky 2 δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι "αν και η ανάπτυξη συνεχίζει καλά και δεν είμαστε πολύ εκτός στόχου, η συνοχή και η λεπτομέρεια του παιχνιδιού χρειάζονται περισσότερο χρόνο". 

Στη συνέχεια η εταιρεία ανέπτυξε παραπάνω την ανακοίνωσή της, λέγοντας ότι με βάση την γνώμη του κοινού για το τρέιλερ, αποφασίστηκε να μπει περισσότερη λεπτομέρεια στα περιβάλλοντα και να ανέβει το contrast έτσι ώστε να τονιστούν οι υπάρχουσες λεπτομέρειες.

Το Spelunky 2 θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία για PC και PS4. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα το δούμε σε άλλες πλατφόρμες.

Διαβάστε το review του Spelunky και συζητήστε εκτενώς για το sequel στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification