Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις PUBG Xbox One Controller για λερωμένα χέρια

PUBG Xbox One Controller για λερωμένα χέρια

Thursday, 06 Sep 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/ae/21/pubg-xbox-one-controller-3-1536229798.jpg
 

PUBG Xbox One Controller για λερωμένα χέρια

Σχεδιάστηκε για τους τεμπέληδες gamers.

 

Αποκαλύφθηκε νέο χειριστήριο του Xbox One με θέμα το PUBG.

Μία πρωτότυπη αλλά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε και σχετίζεται με το Xbox. Πρόκειται για ένα νέο controller που έχει λάβει τα χρώματά του από το PlayerUnknown’s Battlegrounds που τόσο πολύ έχει αγαπήσει ο κόσμος. Μπορεί το design του να είναι αρκετά όμορφο με τις γκρι και πορτοκαλί λεπτομέρειες, ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο συζητούν όλοι για αυτό το χειριστήριο.

Ο πραγματικός λόγος πηγάζει από την glossy επιφάνειά του και τον ευρύτερο σχεδιασμό του, αφού σύμφωνα με το Xbox Australia, είναι το ιδανικό χειριστήριο για όσους παίζουν με λερωμένα χέρια. Σχεδιάστηκε, σύμφωνα με αυτούς δηλαδή, “για να μην χρειάζεται να πλένετε τα χέρια σας αφού φάγατε Doritos και να πιάνετε κατευθείαν το controller σας” όπως δηλώνει η εταιρεία. Το παρουσιαστικό του είναι αρκετά όμορφο και σίγουρα θα δώσει λύση στα χέρια όσων βαριούνται να σηκωθούν από τον καναπέ τους.

Δείτε περισσότερα χειριστήρια για το Xbox One και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 06/09/2018 18:42
Για μένα θα ήταν ότι πρέπει. :D
Notification