Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O Ninja στο Tonight Show του Jimmy Fallon

O Ninja στο Tonight Show του Jimmy Fallon

Wednesday, 19 Dec 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/06/43/ninja-tonight-show-jimmy-fallon-96-1545330777.jpg
 

O Ninja στο Tonight Show του Jimmy Fallon

Του μαθαίνει να χορεύει το Pon Pon.

O Tyler "Ninja" Blevins, πασίγνωστος πλέον streamer, εμφανίστηκε στο The Tonight Show και μίλησε με τον Jimmy Fallon μεταξύ άλλων για τα video games, το streaming, την ευθύνη των γονέων και τη φημισμένη χορευτική του κίνηση Pon Pon.

Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ο Ninja έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του χώρου στα mainstream media, ως το "πρόσωπο" του gaming, ειδικά το τελευταίο έτος. Στο κοντινό μέλλον ο streamer έχει ακόμη μεγαλύτερα σχέδια. Όπως αναφέρεται και στο βίντεο, σύντομα θα κάνει ίσως το σημαντικότερο stream session της ζωής του, όπου θα εμφανιστεί ζωντανά στην Times Square της Νέας Υόρκης την πρωτοχρονιά σε 12ωρο livestream Fortnite, μαζί με άλλους διάσημους καλεσμένους.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Blevins χειρίστηκε τις ερωτήσεις σχετικά με τη δημοτικότητα του Fortnite με αυτοπεποίθηση. Οι απαντήσεις του ήταν απλές και συγκεκριμένες, πράγμα που σπάνια συμβαίνει όταν οι "εκπρόσωποι" του gaming έρχονται αντιμέτωποι με φορτισμένες ερωτήσεις στα προκατειλημμένα, παραδοσιακά μέσα. Οι gamers απεικονίζονται συχνά στην τηλεόραση ως ακοινώνητοι οπότε η άνεση του Ninja απέναντι στον Fallon αποτελεί ανατρεπτικό δείγμα για πολλούς.

Διαβάστε ακόμη για τον αγώνα Αμερικάνικου ποδοσφαίρου με σχολιαστή το Ninja.

Επίσης, διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξετε Fortnite και ψάχνετε συμπαίκτες; Γράψτε το ID σας εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification