Νέο Marvel game από πρώην developers του Hearthstone

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νέο Marvel game από πρώην developers του Hearthstone

Νέο Marvel game από πρώην developers του Hearthstone

Η Second Dinner πήρε χρηματοδότηση 30 εκατομμύρια δολάρια.

 

Μια μικρή ομάδα από πρώην developers του Hearthstone δημιούργησε την ομάδα ανάπτυξης Second Dinner και έλαβε χρηματοδότηση 30 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει ένα Marvel game.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε prototype στάδιο και η ομάδα ανάπτυξης θέλει να προσλάβει developers. Η χρηματοδότηση ήρθε από την Κινέζικη NetEase, ενώ της ομάδας ηγείται ο Ben Brode, director του Hearthstone, που ίδρυσε μαζί με τους συναδέλφους του (Chu, Mike Schweitzer, Yong Woo και Jomaro Kindred) την εταιρεία αυτή από πέρυσι όταν και έφυγαν από την Blizzard.

Τι θα δούμε άραγε από την Second dinner; Μήπως ένα Marvel Card game ή κάτι τελείως διαφορετικό; Οι πληροφορίες αυτές θα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Το παιχνίδι πάντως θα έχει τον Hellcow the vampiric cow και τον Throg, έναν Βάτραχο του Κεραυνού, όπως επίσης τον Spider-Man, τους Avengers Και τους X-Men.

Συζητήστε για το νέο Marvel game της Second Dinner στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 04/01/2019 11:05
Μακάρι να είναι ένα Marvel Card game !!!
Notification