Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Rockstar Games: Αναζήτηση προσωπικού για games της επόμενης γενιάς κονσολών

Rockstar Games: Αναζήτηση προσωπικού για games της επόμενης γενιάς κονσολών

Thursday, 10 Jan 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6f/b2/be/rockstar-games-1-1547125535.jpg
 

Rockstar Games: Αναζήτηση προσωπικού για games της επόμενης γενιάς κονσολών

Μέσα από αγγελίες εργασίας.

 

Η Rockstar Games ξεκίνησε να μαζεύει προσωπικό για να ετοιμάσει games της επόμενης γενιάς κονσολών.

Ξεκινώντας με το στούντιο της Rockstar στην Ινδία, η δημοφιλής εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως αναζητά προσωπικό, ιδίως στις θέσεις των Technical Artist και Senior Environment Artist, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα τους και να εργαστούν πάνω στην δημιουργία “ορισμένων next-generation κόσμων και σε επερχόμενα projects”. Μάλιστα, αναζητούν άτομα για την θέση του Vehicle Artist, πράγμα που τονώνει τις φήμες περί ανάπτυξης του Grand Theft Auto VI. Η Rockstar δεν κρύβει καθόλου το ότι προετοιμάζεται για την επόμενη γενιά κονσολών, αφού κάθε αναφορά της κάνει λόγο για next-generation περιεχόμενο.

Η Rockstar New York για παράδειγμα ψάχνει νέα εργαλεία motion-capturing στα οποία θα βασιστεί για την δημιουργία των “next-generation MoCap τεχνικών”, όπως αναφέρουν στις σχετικές καταχωρήσεις, αλλά και Technical Face Developer για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τους επόμενους τίτλους της εταιρείας. Τέλος, η Rockstar Toronto επίσης αναζητά προσωπικό για τα project που αφορούν τη νέα γενιά. Το τι μπορεί να έχει στα πλάνα της η Rockstar δεν μπορεί να είναι σίγουρο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το ότι είναι μία εταιρεία που αξιοποιεί πολλά δημιουργικά έτη για να προβεί σε κάποια κυκλοφορία. Ακόμα δεν έχει τελειώσει με την υπόθεση του Red Dead Online για παράδειγμα.

Παρόλα αυτά η πιθανότητα δημιουργίας ενός Grand Theft Auto VI είναι παραπάνω από πιθανή, αφού η επιτυχία του GTA V και ολόκληρου του franchise δεν έχει προηγούμενο. Επίσης η ίδια η εταιρεία είχε δηλώσει πως αν το Red Dead Redemption 2 σημείωνε μεγάλη επιτυχία θα σκεφτόταν σοβαρά την περίπτωση και τρίτου παιχνιδιού, ωστόσο είναι βέβαιο πως δεν θα αποτελέσει το επόμενο της project ακόμα κι αν αποφασιστεί η υλοποίησή του.

Διαβάστε επίσης το review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification