Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Peter Moore: "Οι έφηβοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το Fortnite παρά για το ποδόσφαιρο"

Peter Moore: "Οι έφηβοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το Fortnite παρά για το ποδόσφαιρο"

Monday, 11 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ea/06/c0/peter-moore-88-1549913496.jpeg
 

Peter Moore: "Οι έφηβοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το Fortnite παρά για το ποδόσφαιρο"

Άραγε τα Battle Royale απειλούν PES και Fifa;

Ο Peter Moore, διευθύνων σύμβουλος της Liverpool και πρώην μεγαλοστέλεχος εταιρειών όπως οι EA, Sega και Microsoft, δήλωσε ότι οι νέοι θέλουν περισσότερο να παίζουν Fortnite παρά να βλέπουν ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην Arabian Business: "Τα 90 λεπτά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για έναν νέο γεννημένο από το 2000 κι έπειτα, για να κάτσει στον καναπέ του. Όταν βλέπω τα λεπτά τηλεθέασης στους νέους ανησυχώ ως επικεφαλής ποδοσφαιρικού συλλόγου το οποίο βασίζεται στη νέα γενιά φιλάθλων που έρχεται. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα χάσουμε μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων που θα μεγαλώσουν χωρίς να έχουν αγάπη για το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να τους δώσουμε περιεχόμενο σε δόσεις των 60-90 δευτερολέπτων".

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Moore για την Liverpool όσον αφορά στο marketing και ποια social media θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει. Πλέον η Liverpool συνεργάζεται με την IBM για να βελτιώσει το site και τα apps της.

Διαβάστε ακόμη για την πρόσληψη του Moore ως CEO της Liverpool.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 12/02/2019 19:38
Οντος συμβαινει αυτό και ειναι γεγονός
Notification