Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Kaz Hirai: Παραιτείται o πρόεδρος της Sony

Kaz Hirai: Παραιτείται o πρόεδρος της Sony

Thursday, 28 Mar 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/79/ea/Kaz-Hirai-47-1553770432.jpg
 

Kaz Hirai: Παραιτείται o πρόεδρος της Sony

35 χρόνια καριέρας έρχονται στο τέλος τους.

O Kaz Hirai, ο οποίος βρισκόταν επί 35 χρόνια στο εργατικό δυναμικό της Sony, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την εταιρεία.

Όσοι έχετε ακολουθήσει τα νέα της Sony, θα γνωρίζετε τον Hirai ο οποίος αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος της εταιρείας. Έχοντας αναλάβει διάφορους ρόλους όπως CEO, επικεφαλής του τμήματος gaming αλλά και διευθύνων σύμβουλος, ο Kaz αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την εταιρεία χωρίς να έχει ανακοινώσει μελλοντικά σχέδια. Θυμίζουμε πως ο Kaz Hirai άφησε την θέση του CEO τον Απρίλιο του 2018 και τον διαδέχτηκε ο Kenichiro YoshidaKenichiro Yoshida.

Στην δήλωσή του για την αποχώρηση από την Sony, ο Kaz μίλησε με τα καλύτερα λόγια. "Από τον περασμένο Απρίλιο όπου με διαδέχτηκε ο Yoshida ως CEO της Sony, είχα την ευκαιρία να διασφαλίσω μια ομαλή μετάβαση αλλά και να υποστηρίξω την Sony στο κομμάτι του management", δήλωσε ο Hirai. " Είμαι σίγουρος πως όλοι λειτουργούν σωστά κάτω από την σωστή καθοδήγηση του Yoshida και είναι έτοιμοι για να δημιουργήσουν ένα πιο φωτεινό μέλλον για την Sony. Έτσι, έχω αποφασίσει να αποχωρίσω από την Sony που ήταν κομμάτι της ζωής μου για τα τελευταία 35 χρόνια. Θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους υπαλλήλους και μετόχους που με υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι".

Διαβάστε επίσης για τον John Kodera, τον νέο Πρόεδρο της Sony και συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία και το PlayStation στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification