Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις 20 PC games της Microsoft έρχονται στο Steam

20 PC games της Microsoft έρχονται στο Steam

Thursday, 30 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/ae/ed/gears-of-war-5-kait-28-1559233883.jpg
 

20 PC games της Microsoft έρχονται στο Steam

Μέσα σε αυτά και το Gears of War 5.  

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι μετά το Xbox Store θα φέρει 20 PC games της στο Steam.

Στόχος της Αμερικάνικης εταιρείας είναι να κάνει τα games της προσβάσιμα σε μια ευρεία γκάμα παικτών. Η αρχή θα γίνει τον Μάρτιο με την Halo: The Master Chief Collection. Μέσα στα νέα games θα συγκαταλέγονται και τα Gears of War 5 και όλες οι Age of Empires: Definitive Editions.

Η πλήρης λίστα των 20 games θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2019. Γενικά την στιγμή που το cloud gaming είναι προ των πυλών, ενδέχεται να δούμε ακόμα και άλλα Xbox games να μεταφέρονται στα PC. Η Sony φέρνει τα games της Quantic Dream στα PC (Detroit: Become Human, Heavy Rain, Beyond: Two Souls).

Συζητήστε περισσότερα για τα PC games στο αντίστοιχο subforum.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification