Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Epic Games θα πληρώνει και τα Kickstarter refunds από τα exclusives άλλων εταιρειών

Η Epic Games θα πληρώνει και τα Kickstarter refunds από τα exclusives άλλων εταιρειών

Tuesday, 09 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/ef/27/epic-games-covers-shenmue-3-refunds-47-1562094899.jpg
 

Η Epic Games θα πληρώνει και τα Kickstarter refunds από τα exclusives άλλων εταιρειών

Ανακοίνωσε τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε refund για το Shenmue III. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/7/19] Η Epic Games έχει βαλθεί να εξαπλώσει το Epic Games Store επενδύοντας τεράστια ποσά (σ.σ. τα οποία κερδίζει λόγω του Fortnite) και αυτή τη φορά κάνει μια ανακοίνωση που προκαλεί αίσθηση.

Με αφορμή τις επιστροφές χρημάτων στους Kickstarter backers του Shenmue 3, η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα πληρώνει...από την τσέπη της όλες τις επιστροφές χρημάτων που θα ζητήσουν οι backers του Kickstarter όταν μάθουν για αποκλειστικότητα των νέων games στο Epic Games Store.

Την δήλωση αυτή έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney, μέσω του Twitter, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα αφήσει να συμβεί παρόμοια κατάσταση, όχι απλά γιατί η Epic Games θα συνεχίσει να κυνηγά τα exclusives, αλλά γιατί θα καλύψει όποιες δεσμεύσεις πάρουν οι εταιρείες στους χρήστες τους. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι "Είτε θα επικοινωνήσει με συναδέλφους σε άλλα stores για να δοθεί στους backers ένα key προκαταβολικά (σ.σ. προφανώς σε stores κονσολών και όχι στο Steam) είτε θα δοθούν επιστροφές χρημάτων".

Παράλληλα, θα καλυφθεί και το κόστος όλων των επιστροφών χρημάτων του Shenmue 3 "ώστε η Ys Net να μην έχει πρόβλημα στη χρηματοδότηση του development". Δείτε τους τρόπους αποζημίωσης χρηστών και τα εναλλακτικά keys που τους προσφέρθηκαν σήμερα.

[UPDATE: 9/7/19 - H Epic θα χρηματοδήσει όλα τα refunds του Shenmue III] Η εταιρία ανάπτυξης του Shenmue III δημοσίευσε ένα update σχετικά με τα refunds.

Πλέον refunds προσφέρονται σε όσους υποστήριξαν το Shenmue ΙΙΙ στο Kickstarter και θέλουν να αποσύρουν την επένδυσή τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, o Tim Sweeney, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του θα λάβει πλήρη ευθύνη, ώστε να μην επηρεαστεί το budget της ανάπτυξης του Shenmue III. Ο Sweeney με δημοσίευσή του στο Twitter δήλωσε ότι, “Η Epic χρηματοδοτεί όλα τα refunds που προέκυψαν από την μεταφορά του Shenmue III στο Epic Games Store.” Επισημαίνει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μην επηρεαστεί το budget ανάπτυξης της Ys Net, της εταιρίας ανάπτυξης του Shenmue III.

 

 

Σε ακολουθία με την παραπάνω δημοσίευση, ο Sweeney δήλωσε ότι όταν κάποιο crowdfunded game γίνεται Epic exclusive, αφού έχει προσφέρει ξεχωριστά rewards για άλλες PC πλατφόρμες, “Ή θα συνεννοηθούμε με συνεργάτες μας από τα άλλα online store ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα keys, ή θα εγγυηθούμε refunds όταν ανακοινώνεται το παιχνίδι.”

Συγκεκριμένα για τους υποστηρικτές του Kickstarter του Shenmue III ως refunds θα δοθούν, φυσικά αντίτυπα για PC, ψηφιακά κλειδί για το Epic Games Store, φυσικό αντίτυπο για PS4, ή ψηφιακός κωδικός για το PSN. Το φυσικό αντίτυπο για τα PC όμως δεν θα περιέχει CD, αλλά έναν Epic Games Store launcher και ένα κλειδί. Όσοι επιθυμούν να το ενεργοποιήσουν στο Steam, θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο για να τους παραδοθεί το κλειδί από το refund.

Το Shenmue 3 θα κυκλοφορήσει για PC -μέσω του Epic Games Store- και PS4 στις 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε για τα Shenmue 1 και 2 Remastered. Συζητήστε για το Shenmue III σε αυτό το forum topic.  

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification