Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Roblox: Το MMO που ξεπέρασε το Minecraft

Roblox: Το MMO που ξεπέρασε το Minecraft

Sunday, 04 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/b8/34/roblox-game-97-1564932640.jpg
 

Roblox: Το MMO που ξεπέρασε το Minecraft

Με 100 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες.

Το Roblox είναι ένα MMO που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τα δικά σας games και να παίξετε αντίστοιχα games από άλλους χρήστες. Χρησιμοποιεί την δικιά του engine, με την ονομασία Roblox Studio.

Όσοι χρήστες δημιουργούν games μπορούν να εισάγουν και game pass τα οποία αγοράζουν οι άλλοι χρήστες, καθώς επίσης και μικροσυναλλαγές. Όλα αυτά γίνονται στο site Robux που λειτουργεί ως shop.

Η εταιρεία ανάπτυξης Roblox Corporation κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γιγαντώσει την βάση χρηστών της. Τον Απρίλιο του 2019 έφτασε τους 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πλέον ανακοίνωσε τους 100 εκατομμύρια χρήστες, ξεπερνώντας ακόμη και το Minecraft.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση χρηστών έπαιξε και το λανσάρισμά του στο Xbox One τον Νοέμβριο του 2015, ενώ από το 2016 υποστηρίζει και Oculus Rift. Πέρα από τα PC που είναι η βασική πηγή χρηστών του, είναι διαθέσιμο και για Mac, Android και iOS.

Συζητήστε περισσότερα για το Roblox στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 sarvendra23 (Level 1) 08/08/2019 08:46
I just want to know that is there any method which let me know how to get free robux online ?. If anyone knows about it just ping me.
#2 sarvendra23 (Level 1) 18/12/2019 09:04
It is really helpful for get the robux online and indeed this would be great if anything that add free robux by the online platform.
Notification