Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Mouse με αράχνες, σκορπιούς, καβούρια και άλλα αρθρόποδα

Mouse με αράχνες, σκορπιούς, καβούρια και άλλα αρθρόποδα

Saturday, 10 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/60/68/realbug-gaming-mouse-91-1565447279.jpg
 

Mouse με αράχνες, σκορπιούς, καβούρια και άλλα αρθρόποδα

Πωλούνται για 20 ευρώ το καθένα.

Η εταιρεία Realbug (όνομα και πράγμα) κατασκευάζει mouse, τα οποία έχουν στο εσωτερικό τους πραγματικά αρθρόποδα! Συγκεκριμένα πωλούνται mouse που διαθέτουν έκαστο από μία αράχνη, σκορπιό, σαρανταποδαρούσα, κάβουρα και άλλου είδους μικρά αρθρόποδα του ζωικού μας βασιλείου. 

Προφανώς οι οργανισμοί αυτοί έχουν ταρυχευτεί, διαφορετικά θα είχατε ένα θέμα να τους ταΐσετε. Επίσης τα mouse αυτά είναι αρκετά φθηνά. Για παράδειγμα στο Amazon κοστίζουν γύρω στα 20 ευρώ. 

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε όλη την συλλογή (μπορεί και όχι, προχωράμε).

realbug gaming mouse beetle

Το mouse με τον σκαραβαίο είναι ίσως το πιο όμορφο, άντε και με τον κάβουρα. Τα υπόλοιπα...όχι ιδιαίτερα. Θα μπορούσατε πάντως εύκολα να κάνετε φάρσα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, λέγοντάς τους το κλασικό "Κλείσε τα μάτια" και αντικαθιστώντας το mouse που κρατάνε με ένα από την Realbug.

Διαβάστε για το eSports Gaming mouse του Ninja και συζητήστε για περίεργα gaming mouse στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 12/08/2019 15:19
Και το mouse με σκορπιό μου αρέσει...ενδιαφ έρουσα η είδηση.
Notification