Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Epic Games ανοίγει γραφεία στην Ευρώπη

Η Epic Games ανοίγει γραφεία στην Ευρώπη

Thursday, 15 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/d6/c8/Epic-Games-Cologne-66-1565898410.jpg
 

Η Epic Games ανοίγει γραφεία στην Ευρώπη

Στη Γερμανία, κοντά στην Gamescom, με διευθυντές τους δημιουργούς του Turrican στην Amiga.

Η Epic Games αποφάσισε να ανοίξει παράρτημα game development και στην Ευρώπη. Η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης θα ξεκινήσει την λειτουργία της στην Κολωνία της Γερμανίας, κοντά στην Gamescom, που αποτελεί και την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση. Αν μη τι άλλο οι developers θα μπορούν να...μετακομίσουν εύκολα στο περίπτερό τους κάθε Αύγουστο.

Η Epic Games Cologne, όπως θα ονομάζεται, θα έχει ως ηγετικά στελέχη τους ιδρυτές της Factor 5, δημιουργούς των Turrican (στην Amiga και τον Atari ST) και Star Wars: Rogue Squadron. Το Turrican ήταν ένα από τα καλύτερα Platform Shooters στις αρχές της δεκαετίας του '90, από κάθε άποψη: gameplay, τεχνικός τομέας και soundtrack. Ωστόσο, ο αρχικός δημιουργός του Turrican, Manfred Trenz, δεν γνωρίζουμε αν θα συμμετάσχει στο project.

H Factor 5 έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με Nintendo, Sony και Netflix. Είχε κλείσει προσωρινά το 2009. Περισσότερα σχετικά με την Epic Games Cologne θα μάθουμε στην Gamescom την προσεχή εβδομάδα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification