Valve: "Άδικη η αφαίρεση του Metro Exodus από το Steam"

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Valve: "Άδικη η αφαίρεση του Metro Exodus από το Steam"

Valve: "Άδικη η αφαίρεση του Metro Exodus από το Steam"

Θα επιστρέψει σύντομα στο Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - 9/9/19] Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα με το Metro Exodus και την κυκλοφορία του αποκλειστικά στο Epic Store για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η Valve δήλωσε πως η Α4 Games πληροφόρησε με καθυστέρηση την Valve σχετικά με την timed αποκλειστικότητα του Metro Exodus και αυτό τους δημιούργησε πρόβλημα γιατί δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να ενημερωθεί ο κόσμος. Η Valve χαρακτήρισε την αφαίρεση του Metro Exodus από το Steam ως άδικη για τους gamers που είχαν κάνει pre-order και η αντίδραση του κόσμου είναι απόδειξη.

Η Valve αισθάνθηκε να ξεκαθαρίσει την θέση της σχετικά με την δήλωσή της καθώς κάποιοι την θεωρούν υπεύθυνη για τα αρνητικά reviews του Metro Exodus. Φυσικά το Epic Store δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο θέμα.

[UPDATE: 6/2/20 - To Metro Exodus θα επιστρέψει σύντομα στο Steam] To Metro Exodus επιστρέφει στο Steam μετά από ένα περίπου χρόνο ως exclusive του Epic Games Store και συγκεκριμένα στις 15 Φεβρουαρίου.

Η έκδοση για Steam ήταν διαθέσιμη μόνο σε αυτούς που το είχαν προπαραγγείλει πριν την συμφωνία με το Epic Games Store. Το Steam έκανε την ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter και η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τα μεσάνυχτα της 15 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά όπου όλα τα νέα updates και expansions θα είναι διαθέσιμα σε εκείνους που είχαν αρχικά αποκτήσει το game. Το δεύτερο expansion Sam’s Story θα είναι διαθέσιμο στις 11 Φεβρουαρίου.

Η Koch Media δήλωσε μέσω του διευθύνων συμβούλου της Klemens Kundar πως η εταιρία ήταν ικανοποιημένη με την αρχική απόφαση της να μεταπηδήσει στο Epic Games Store και γενικότερα με την εμπορική πορεία του Metro Exodus. Ο επικεφαλής του Epic Games Store Steve Allison δήλωσε πως ο τίτλος κατάφερε να πουλήσει 2.5 φορές περισσότερα αντίτυπα από τον προκάτοχο του, το Metro: Last Night, στο Steam.

To Epic Games Store είχε αρκετές αποκλειστικότητες για την χρονιά που μας πέρασε όπως τα Bordelands 3, Outer Wilds, Control και The Outer Worlds. Τα έσοδα του Steam ανέρχονται στο 30 τοις εκατό για κάθε game, σε αντίθεση με το Epic Games Store που λαμβάνει μόνο 12 τοις εκατό.

Διαβάστε το review του Metro Redux και συζητήστε για το Metro Exodus στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification