Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O King Gothalion μετακομίζει στο Mixer

O King Gothalion μετακομίζει στο Mixer

Monday, 28 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/3c/13/kinggothalion-mixer-gameworld-84-1572259822.jpg
 

O King Gothalion μετακομίζει στο Mixer

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή για την πλατφόρμα.

Μετά από την μεταφορά των Ninja και Shroud στην streaming πλατφόρμα του Mixer, σειρά πήρε και ένας ακόμα δημοφιλής streamer γνωστός ως Cory "King Gothalion" Michael.

Ο Michael έχει 1.014.724 ακόλουθους στην πλατφόρμα του Twitch, τους οποίους έχει αποκτήσει από την μετάδοση κυρίως παιχνιδιών όπως το Destiny 2 και το Borderlands 3. Παρόλο που δεν είναι ένα τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Ninja και ο Shround, ωστόσο έχει αποκτήσει ένα αξιοπρεπέστατο fanbase το οποίο θα κάνει αρκετή ζημιά στο Twitch εάν λείψει. Ο δημοφιλής streamer ανακοίνωσε την απόφαση του μέσω μιας ανάρτηση ενός βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

Συγκεκριμένα ο Michael ανέφερε τα εξής: " Υπάρχει μεγαλύτερες δυνατότητες για τις πλατφόρμες. Δουλεύοντας πιο στενά με την Microsoft και το Xbox όχι μόνο θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, αλλά θα μας στηρίξει στην προσπάθεια μας να κάνουμε σημαντικά πράγματα για το κανάλι, τα οποία βοηθούν γενικότερα το gaming. Από το να βοηθάς τους streamers να εδραιωθούν στον χώρο, να είσαι μέντορας σε κάποιους που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, βγάζοντας χρήματα, μέχρι να βοηθάς με φιλανθρωπίες και συμμετέχοντας σε events όπως το GuardianCon στο GCX".

Ο King Gothalion θα κάνει μεταδώσεις αποκλειστικά για το Mixer από τις 29 Οκτωβρίου, ενώ επεσήμανε ότι θα εμφανίζεται και σε άλλες πλατφόρμες ως καλεσμένος.

Συζητήστε περισσότερα για τον King Gothalion στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε επίσης για το συμβόλαιο του Ninja με το Mixer και συζητήστε για τον Ninja στο παρακάτω forum topic και για το Mixer σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification