Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Activision θέλει να αυξήσει την ανάπτυξη mobile παιχνιδιών

Η Activision θέλει να αυξήσει την ανάπτυξη mobile παιχνιδιών

Friday, 08 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/cf/30/codmobile-50-1573219649.jpg
 

Η Activision θέλει να αυξήσει την ανάπτυξη mobile παιχνιδιών

Μετά την επιτυχία του Call of Duty Mobile η εταιρία εξετάζει τις προοπτικές.

Κατά την διάρκεια της αποτίμησης των κερδών, ο διευθυντής της Activision Blizzard, Coddy Johnson, είπε πως η εταιρία κοιτάει όλα τα franchises ως πιθανές μεταφορές στα κινητά. Ξεκίνησε αναφέροντας πως η Activision Blizzard είναι μια εταιρία η οποία ήδη εστιάζει στα κινητά, με το ένα τρίτο της εταιρίας να είναι στα κινητά. Σίγουρα η εξαγορά της King, εταιρία ανάπτυξης του Candy Crush, από την Activision τους δίνει λίγο παραπάνω κίνητρο.

“Το ένα τρίτο της εταιρίας μας βρίσκεται ήδη στα κινητά. Έχουμε την μεγαλύτερη mobile gaming παρουσία στην Δύση. Έτσι θέλουμε να “χτίσουμε” πάνω στην ηγετική μας αυτή θέση. Πιστεύουμε τα κινητά είναι μια μεγάλη ευκαιρία, όχι μόνο για το Call of Duty και το Diablo Immortal,” δήλωσε ο Johnson. Επίσης πρόσθεσε ότι τα κινητά γίνονται όλο και πιο ισχυρά και αυτό βοηθάει την Activision να μεταφέρει τα παραδοσιακά AAA games της στην μικρότερη οθόνη.

“Τα AAA games μας είναι έτοιμα για να δουλέψουν στα κινητά λόγω της εξέλιξής της υπολογιστικής τους ισχύς. Και ειλικρινά λόγω των προσδοκιών που έχουν οι gamers. Τώρα τα πιο επιτυχημένα games παγκοσμίως είναι τα FPS, Strategy και όπως φαντάζεστε, αυτά ταιριάζουν τέλεια με τα games που έχουμε ήδη. Και έχουμε και την ικανότητα να πραγματοποιήσουμε αυτή την μεταφορά,” δήλωσε ο Johnson.

Επίσης πρόσθεσε το γεγονός ότι το Call of Duty Mobile έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια downloads. “Ως προς το ποιο game θα μεταφέρουμε, κοιτάμε όλα τα franchise μας και θα το κάνουμε εκεί που βγάζει νόημα,” είπε. Η Activision σκέφτεται να κυκλοφορήσει games κινητών σε τρείς κατηγορίες. Πρώτο θα είναι η επέκταση ήδη υπάρχοντών τίτλων, όπως το Call of Duty Mobile. Το δεύτερο θα είναι σαν re-imagining από games που υπάρχουν σε κονσόλες και PC, όπως το Hearthstone για παράδειγμα. Τρίτη κατηγορία θα είναι τα “true cross-platform” τα οποία θα είναι από την αρχή cross-compatible με PC και κονσόλες.

Διαβάστε για το Call of Duty Mobile και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification