Ειδήσεις Action YouTubers βάζουν το Cybertruck στο GTA 5

YouTubers βάζουν το Cybertruck στο GTA 5

Friday, 29 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d7/6a/12/cybertruck-gta-5-51-1575039899.jpg
 

YouTubers βάζουν το Cybertruck στο GTA 5

Μια σειρά από videos με mods του πολυγωνικού οχήματος έχουν δημοσιευθεί.

Είναι απλά μερικά πολύγωνα κι όμως οι modders έσπευσαν  να πιάσουν δουλεία και πλέον βλέπουμε το Cybertruck σε κάθε λογής περιβάλλον. Αρκετά από αυτά τα mods δεν είναι διαθέσιμα για κατέβασμα προς το παρόν και μερικά από τα βίντεο στο YouTube απλός πρώιμα στάδια των mods με μερικές απόπειρες να είναι φανερά καλύτερες από άλλες.

Σε ένα από τα βίντεο , γίνεται επίδειξη του Cybertruck μέσα στο GTA 5. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται λίγο άκομψο όμως και το πραγματικό Cybertruck κάπως έτσι είναι.

Μια από τις καλύτερες απόπειρες εισαγωγής του οχήματος στο GTA έγινε από το κανάλι Fred Walkthrough. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη όμως φαίνεται σαν ολοκληρωμένο, έχει μέχρι και θήκη για τον καφέ.

Δείτε την απόπειρα modder να εισάγει το Cybertruck στο GoldenEye 007 του Nintendo 64. συζητήστε για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification