Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Rocket League: Δυσαρέσκεια των fans μετά την αφαίρεση των loot boxes και το νέο shop

Rocket League: Δυσαρέσκεια των fans μετά την αφαίρεση των loot boxes και το νέο shop

Friday, 06 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ba/b6/9f/rocketloot-73-1575632936.jpg
 

Rocket League: Δυσαρέσκεια των fans μετά την αφαίρεση των loot boxes και το νέο shop

Επίσης υπάρχουν φήμες για μετάβαση σε free-to-play.

Το Rocket League με το πρόσφατο update του, εγκατέλειψε τελείως το loot box σύστημα.

Αναλογιζόμενα τα τόσα δικαστήρια και τις διαμαρτυρίες περί loot boxes, θα περιμέναμε ότι οι παίκτες θα χαίρονταν με την αφαίρεσή τους. Ωστόσο, φαίνεται πως ο αντικαταστάτης τους ίσως να είναι χειρότερος. Πλέον στη θέση των loot boxes υπάρχει ένα κατάστημα στο οποίο μπορείτε να ξοδέψετε credits και να αγοράσετε συγκεκριμένα items ή να αγοράσετε σχέδια για να τα χτίσετε. Η κοινότητα όμως θεωρεί ότι δεν προσφέρει καλύτερο value από τα loot boxes.

Όπως αναφέρεται και σε αυτή τη δημοσίευση στο Reddit, προηγουμένως οι παίκτες αγόραζαν κλειδιά και κάθε κουτί που άνοιγες με ένα κλειδί σου έδινε ένα αντικείμενο. Επειδή το τι θα κέρδιζες ήταν τυχαίο, μπορούσες να κερδίσεις κάτι πολύ σπάνιο με ένα κλειδί, δηλαδή κάπου στο 1 δολάριο. Το αρνητικό είναι ότι θα μπορούσες να πάρεις 20 κουτιά και να μην κερδίσεις τίποτα. Με το νέο σύστημα μπορείς να ξοδέψεις 20 δολάρια για να πάρεις ένα μόνο αντικείμενο.

Άδικες οι τιμές του Item Shop

Το Rocket League δεν είναι free-to-play και πλέον για να αγοράσεις κάποια αντικείμενα χρειάζεσαι σχεδόν όσα λεφτά θες για να αγοράσεις ένα αντίτυπο του game. Αρκετοί παίκτες πιστεύουν ότι αυτή η αλλαγή ήταν η πρώτη κίνηση για το Rocket League να γίνει free-to-play.

Διαβάστε περισσότερα για τα loot boxes του Rocket League και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο Rocket League; Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID σας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification