Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Twitch υπογράφει συμβόλαιο παραμονής με τρεις από τους διασημότερους streamers

Το Twitch υπογράφει συμβόλαιο παραμονής με τρεις από τους διασημότερους streamers

Wednesday, 11 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/63/1d/fortnite-streamer-drlupo-pc-setup-14-1576072096.jpg
 

Το Twitch υπογράφει συμβόλαιο παραμονής με τρεις από τους διασημότερους streamers

Τα νέα συμπίπτουν με άλλες συμφωνίες του χώρου.

Στα τελευταία νέα του livestreaming community, αρκετοί διάσημοι streamers υπέγραψαν αποκλειστικά πολυετή συμβόλαια ώστε να παραμείνουν στο Twitch.

Οι Benjamin “DrLupo” Lupo,  Saqib “LIRIK” Zahid και Timothy “TimTheTatman” Betar, έχουν όλοι τους υπογράψει συμβόλαια για την παραμονή τους στη πλατφόρμα για τα επόμενα χρόνια. Οι τρεις τους δέχθηκαν μεγάλη επιτυχία στο Twitch και κατέληξαν να έχουν μερικά από τα μεγαλύτερα κανάλια σε viewers. Ο DrLupo και ο Betar έχουν ξεκινήσει το streaming από το 2012 ενώ ο Zahid ξεκίνησε στο Twitch το 2011.

 

 

 

 

 

 

Τα νέα συμπίπτουν χρονικά με άλλες μετακινήσεις στον χώρο, όπως η μετακίνηση του Tyler “Ninja” Blevins από το Twitch στο Mixer μαζί με τον Mike “Shroud” Grzesiek ενώ άλλοι streamers όπως ο Jack “Courage” Dunlop μετακίνησαν τα streams τους από το Twitch στο YouTube. Οι Dunlop, Blevins και Grzesiek εκπροσωπούνται από την υπηρεσία ταλέντων Loaded, η οποία εκπροσωπεί επίσης τους Lupo, Zahid και Betar. Άλλες προσωπικότητες όπως ο streamer του Super Smash Bros. Zero ή ο Hearthstone streamer Jeremy “Disguised Toast” Wang έχουν υπογράψει προσφάτως συμφωνίες με την Facebook Gaming.

Με τόσες μετακινήσεις στον χώρο το συμβόλαιο παραμονής των τριών στο Twitch, αποτελεί μια δήλωση από την μεριά του Twitch, ότι θέλει να διατηρήσει μερικές από τις διασημότερες προσωπικότητες στην πλατφόρμα. Ως μέρος της συμφωνίας θα έχουν την υποχρέωση να παρευρίσκονται στα events του Twitch όπως και στα τουρνουά.

Διαβάστε για το κώμικ που θα κυκλοφορήσει ο Ninja και συζητήστε για τα δρώμενα του streaming community στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification