Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Minecraft School of Witchcraft and Wizardry

Minecraft School of Witchcraft and Wizardry

Monday, 06 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ac/89/a7/minecraft-harry-potter-24-1578915451.jpg
 

Minecraft School of Witchcraft and Wizardry

Κατεβάστε το δωρεάν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/1/20] Μία παρέα από Modders εργάζονται στην δημιουργία ενός Harry Potter RPG μέσα στο Minecraft εδώ και τέσσερα χρόνια.

Οι Modders αυτοαποκαλούνται The Floo Network και έχουν ξοδέψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια πανω στην ανάπτυξη ενός εκτεταμένου χάρτη του Minecraft το οποίο θα μπορεί να τρέχει σαν ένα ολοκληρωμένο Harry Potter RPG εν μέσω του

Αρχικά η ομάδα είχε αποφασίσει να ξοδέψει κάποια χρόνια στο να φτιάξουν λεπτομερή σκηνικά από το Harry Potter. Στην πορεία όμως το εγχείρημα γιγαντώθηκε με αποτέλεσμα να μας δώσει... το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry.

Η αλήθεια είναι ότι δείχνει αρκετά εντυπωσιακό. Στο βίντεο διακρίνονται οι χαρακτήρες να εξερευνούν αρκετές από τις τοποθεσίες που γνωρίσαμε μέσα από τα βιβλία και τις ταινίες του Harry Potter, όπως τη βιβλιοθήκη του κάστρου. Εξασκηθήτε στη μαγεία για την επίλυση πάζλ και προπονηθείτε στη σκοποβολή χτυπώντας στόχους. Στο λεπτομερέστατο κόσμο που σχεδίασαν οι Floo Network θα καλέσουμε ένα Patronus για να αποκρούσουμε Dementors, θα κάνουμε μάγεια σε pixies και θα παίξουμε Quidditch.

Το project υποστηρίζεται από το Patreon, ενώ η gaming κοινότητα οργανώνεται μέσω ενός Discord server. Το μέλλον σίγουρα διαγράφεται λαμπρό για τους Floo Network οι οποίοι ελπίζουν να διαθέσουν το χάρτη αυτό το μήνα, δωρεάν.

[UPDATE: 6/4/20 - Κατεβάστε το δωρεάν] Το The Floo Network, μια ομάδα από modders του Minecraft, έχουν περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια φτιάχνοντας ένα Harry Potter RPG μέσα στον κόσμο του Minecraft.

Έχοντας περάσει την alpha φάση, είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Ο χάρτης φαίνεται εκπληκτικός και οι τοποθεσίες είναι ακριβείς αναπαραστάσεις από το βιβλίο και τις ταινίες Harry Potter, όμως υπάρχει και μια “μαγεία” στον αέρα και αυτή περιλαμβάνει από παζλ μέχρι και quidditch. Ακόμα θα μπορείτε να πολεμήσετε και να δοκιμάσετε την δύναμή σας ενάντια στους παράφρονες και άλλα μαγικά τέρατα.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε επίσης για την αναπαράσταση του intro του TES V: Skyrim στο Minecraft και συζητήστε το στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification