Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Tellstones: King’s Gambit

Tellstones: King’s Gambit

Monday, 13 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/e9/93/copy-of-reco-hero-bg-0-1-king-25-1578937725.jpg
 

Tellstones: King’s Gambit

Επιτραπέζιο με θέμα το League of Legends.

Η Riot Games συνεχίζει να αναπτύσσει την λίστα μα τα games της για ακόμα μια φορά.

Οι δημιουργοί του League of Legends ανακοίνωσαν ότι το επόμενο δημιούργημα τους θα λέγεται Tellstones: King’s Gambit και θα είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μέσα στο universe του League of Legends. Θα μπορούν να παίξουν δύο με τέσσερις παίκτες και κάθε παίκτης θα μπορεί να δει όλες τις πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Λέγεται ότι πρόκειται για μια παραλλαγή ενός game που παίζεται στο Runeterra και η Riot αναφέρει:

“Το πρώτο μας επιτραπέζιο ήταν τεράστιο, παιχνίδι συνεργασίας με πολύ περιεχόμενο, το δεύτερο επιτραπέζιο μας είναι ανταγωνιστικό, πολύ μικρότερο και τρέχει γρηγορότερα. Διαφέρουν πολύ, έχουν όμως σαν κοινό σημείο την επικέντρωση στην καλύτερη δυνατή εμπειρία του παίκτη.”

Αυτό είναι ένα από τα πολλά games που ανακοίνωσε η εταιρεία φέτος. Προηγούμενες ανακοινώσεις ήταν το Wild Rift, το Legends of Runeterra  όπως φυσικά τα Teamfight Tactics και το single player Ruined King: A League of Legends Story.

Διαβάστε περισσότερα για την Riot Games και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification