Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Activision Blizzard: Πρώην βετεράνος της Google αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και COO

Activision Blizzard: Πρώην βετεράνος της Google αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και COO

Thursday, 12 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/57/74/daniel20alegre20activision-32-1584027861.jpg
 

Activision Blizzard: Πρώην βετεράνος της Google αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και COO

H ετήσια αμοιβή του φτάνει στο ύψος των 1.35 εκατομυρίων ευρώ.

Η Activision Blizzard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του gaming, ανακοίνωσε την αλλαγή του προέδρου της. Η εταιρεία προσέλαβε τον βετεράνο της Google, Daniel Alegre να εκτελέσει καθήκοντα προέδρου και COO από τις 7 Απριλίου 2020 και έπειτα.

Θα αντικαταστήσει τον Coddy Johnson, πρώην field director της Bush-Cheney, o οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του το 2017, με επτά έτη προϋπηρεσίας στην εταιρεία πριν από την προαγωγή του. Η νέα θέση του Johnson είναι αυτή του ειδικού συμβούλου, από την οποία και θα αναφέρει στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Kotick.

O διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard αναφέρει: “Ήμουν βαθύτατα εντυπωσιασμένος από τον Daniel με την πετυχημένη καινοτόμα πορεία του και την εμπειρία που κατέχει σε βάθος στο να οδηγεί παγκοσμίου βεληνεκούς επιχειρήσεις σε μια βιομηχανία που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι το να θέσουμε προτεραιότητες στις όσες ευκαιρείς εμφανίζονται και την διατήρηση και επιστράτευση του ταλέντου που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων με συγκέντρωση και ευλάβεια. Ο Daniel είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης με μεγάλη επιτυχημένη πορεία σε αυτά τα καθήκοντα.”

Από μεριάς του ο Daniel Alegre αναφέρει: “Κοιτάζω μπροστά στο να βοηθήσω παίκτες να συνδεθούν μέσω ισότιμων και εμβυθιστικών games.”

Σύμφωνα με κρατική αναφορά, η ετήσια αμοιβή του Alegre για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων φτάνει στο ύψος των 1.35 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανομένων των bonuses τα οποία μπορεί να φτάσουν και το 100% των ετήσιων εσόδων. Επίσης έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει ακόμη 100% των εσόδων του σε χρονιές όπου η εταιρεία θα βρίσκεται 20% πάνω από τα εκτιμώμενα κέρδη της. Θα λάβει επίσης 5 εκατομμύρια ευρώ για ασφάλεια ζωής του ιδίου και της γυναίκας του όπως επίσης και 2.5 εκατομμύρια ευρώ ως δέλεαρ για το συμβόλαιο του.

 

Διαβάστε τις φήμες που θέλουν την Activision Blizzard να ετοιμάζει remake του Tony Hawk's Pro Skater. Συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification