Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Selena Gomez ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια από Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης για την χρήση του ομοιώματός της χωρίς άδεια

Η Selena Gomez ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια από Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης για την χρήση του ομοιώματός της χωρίς άδεια

Thursday, 16 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ef/e2/64/gomez20sue-17-1587036941.jpg
 

Η Selena Gomez ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια από Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης για την χρήση του ομοιώματός της χωρίς άδεια...

Η τραγουδίστρια αναφέρει πως δεν θα έδινε συγκατάθεση σε καμία περίπτωση.

 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Selena Gomez έχει μηνύσει την Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης Guangzhou Feidong Software Technology Co. όπως και την MutantBox Interactive Limited ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια, για τη χρήση του ομοιώματος της χωρίς την άδεια της, στο Styling game με τίτλο Clothes Forever.

Το Clothes Forever αφορά εικονικές αγορές με διασημότητες, όμως τουλάχιστον μία από τις διασημότητες των οποίων τα ομοιώματα χρησιμοποιήθηκαν δεν έχει συναινέσει για αυτό.

selena gomez magazine

Η Gomez δεν είναι η μοναδική διάσημη με την οποία μπορείτε να πάτε για ψώνια στο Clothes Forever αφού στη σελίδα του Apple App Store αναγράφει ότι παρέχει στους παίκτες την δυνατότητα να “αλληλεπιδράσουν με τις διασημότερες celebrities όπως οι Kardashian, Gigi, Beyonce, Taylor αλλά και ακόμα περισσότερες οι οποίες θα προστεθούν αργότερα, ζητώντας τις δικές σας συμβουλές μόδας."

Στη μήνυση αναφέρεται: “Οι κατηγορούμενοι δεν ζήτησαν άδεια, ούτε ενημέρωσαν την κα. Gomez για την οποιαδήποτε χρήση των δημοσίων δικαιωμάτων της σε σύνδεση με το Clothes Forever, ακόμα και στην περίπτωση που θα είχε ζητηθεί άδεια, δεν θα είχε δοθεί συγκατάθεση για την χρήση του ομοιώματος λόγω της ανορθόδοξης πολιτικής του Clothes Forever να ωθεί τους παίκτες στο να κάνουν αγορές ύψους μέχρι και 99.99 δολάρια για φανταστικά αντικείμενα και κλειδωμένες λειτουργίες.”

 

Διαβάστε για την σειρά ρούχων με θέμα τον Super Mario που κυκλοφόρησε η Nintendo σε συνεργασία με την Levi's.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification