Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Just Die Already από τον δημιουργό του Goat Simulator

Just Die Already από τον δημιουργό του Goat Simulator

Thursday, 21 May 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/54/6c/just-die-already6-86-1590080394.jpg
 

Just Die Already από τον δημιουργό του Goat Simulator

Υπέργηροι εν δράσει.

Ο Armin Ibrisagic, δημιουργός του Goat Simulator αναπτύσσει τo νέο του sandbox παιχνίδι με τον εύγλωττο τίτλο, Just Die Already.

Στο co-op simulator τεσσάρων υπέργηρων, πλην δραστήριων κυρίων, στην προσπάθεια σας να εισηχθείτε σε ένα πρωτοκλασάτο οίκο ευγηρίας, θα κάνετε κυριολεκτικά τα πάντα, προκαλώντας έτσι τον αντίστοιχο χαμό. Θα μπορείτε μεταξύ άλλων να ζώνεστε με ρουκέτες που θα σας εκτοξεύουν στη στρατόσφαιρα, να καταστρέφετε τα πάντα στο πέρασμά σας, να κάνετε διαγωνισμό τραμπολίνου, να εξευτελίζετε και να προκαλείτε ηλεκτροπληξία στους γύρω σας και κυρίως σε νέους που θα βρεθούν στο διάβα σας.Μοιράζεται την ίδια τρέλα, καταστροφή και χάος με το Goat Simulator, το οποίο ξεκίνησε ως ένα θεματικό παιχνίδι για το PC, μεταφέρθηκε στις κονσόλες, έκανε εκατομμύρια πωλήσεις, μετατράπηκε σε MMO και κατέληξε στα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus. Μέχρι και στο co-op bank shooter Payday είχε την τιμητική του, ως μέρος ενός ξεχωριστού mode.

Το Just Die Already, της eastswedengame, θα κυκλοφορήσει για PC το καλοκαίρι και ίσως υπάρξει κάποιο demo στο Steam νωρίτερα.

Διαβάστε το review του Goat Simulator και συζητήστε για το Just Die Already στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification