Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο Kojima διέψευσε φήμες που τον ήθελαν να μεταφέρει μπάτζετ απ' το Metal Gear Solid 5 στο P.T.

Ο Kojima διέψευσε φήμες που τον ήθελαν να μεταφέρει μπάτζετ απ' το Metal Gear Solid 5 στο P.T.

Wednesday, 24 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4e/c4/ae/hideo-kojima-norman-reedus-pt-77-1593032437.jpg
 

Ο Kojima διέψευσε φήμες που τον ήθελαν να μεταφέρει μπάτζετ απ' το Metal Gear Solid 5 στο P.T.

Χωρίς την έγκριση της Konami.

Το Γαλλικό site gaming site Gameblog ισχυρίστηκε χθες σε άρθρο του ότι ο Hideo Kojima αποφάσισε να μεταφέρει πόρους της Konami -χωρίς την άδειά της- ούτως ώστε αντί να αναπτύξει ένα DLC για το Metal Gear Solid V, να επενδύσει τα χρήματα αυτά για την ανάπτυξη του P.T. (demo του Silent Hills), χωρίς την άδεια της Konami.

H Kojima Productions απάντησε άμεσα στο δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς το ως ψευδές.

 

 

Κατά το παρελθόν υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με το "διαζύγιο" Konami και Kojima Productions. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι η Konami ήθελε η Kojima Productions και οι developers της να συνεχίζουν να εργάζονται όχι ως μισθωτοί αλλά με μπλοκάκι, προκειμένου να αποκόψει έξοδα. Με αυτό τον τρόπο ο Hideo Kojima αποχώρησε με την ομάδα ανάπτυξής του και συνέχισε αναπτύσσοντας το Death Stranding για την Sony.

Διαβάστε το preview του P.T. και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification