Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Neil Druckmann: "Η ημέρα των spoilers του The Last of Us 2 ήταν η χειρότερη της ζωής μου"

Neil Druckmann: "Η ημέρα των spoilers του The Last of Us 2 ήταν η χειρότερη της ζωής μου"

Thursday, 25 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c7/fc/81/neil-druckmann-spoilers-27-1593106842.jpg
 

Neil Druckmann: "Η ημέρα των spoilers του The Last of Us 2 ήταν η χειρότερη της ζωής μου"

Ο αντιπρόεδρος της Naughty Dog εξηγεί.

Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι "Την ημέρα που είδα να διαρρέουν τα spoilers και η αντίδραση του κόσμου ήταν η χειρότερη της ζωής μου". 

Τα spoilers διέρρευσαν παντού, ακόμα και μέσω των social media, όπως ένα Twitter account, που είχε την φάτσα του Joker. Ο Druckmann είπε: "Ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου, όταν έγινε το leak. Το είδα να συμβαίνει εκείνη την στιγμή. Το είδα και στο YouTube. Στην εταιρεία ήμασταν όλοι πανικόβλητοι και ζητούσαμε από τον κόσμο να κατεβάσει τα leaks. Υπήρχε καθυστέρηση στην ανταπόκριση και θέλει ώρα για να γίνει κάτι τέτοιο και μέχρι να κατέβουν τα spoilers είχαν ήδη χιλιάδες προβολές. Μετά νιώθεις αυτό το σφίξιμο στην καρδιά του τι μπορεί να συμβεί, ώσπου λίγες ώρες μετά αρχίζει να έρχεται hate σε όλα τα social media που έχουμε και που σύντομα μετουσιώθηκε σε απειλές, αντισημιτικές παρατηρήσεις και γενικά μια τρέλα που δεν μπορούσα να προβλέψω. Δεν μπορώ να περιγράψω τι σκεφτόταν ο κόσμος. Είχε εκνευριστεί μαζί μας;".

Ο Druckmann πρόσθεσε ότι "Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι άνθρωποι στρουθοκαμηλίζουν παίρνοντας θέσεις όπως "Μισώ ήδη αυτό το παιχνίδι και δεν θα μου αλλάξει κανείς άποψη. Κάναμε πάντως ότι μπορούμε για να προστατέψουμε την ιστορία του".

Δείτε το τρολάρισμα της Kojima Productions προς την Naughty Dog.

Διαβάστε το review του The Last of Us: Part 2. Όταν το παίξετε μπορείτε να πείτε την αναλυτική άποψή σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification