Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Beans: Εταιρεία ανάπτυξης από πρώην developers της Ubisoft

Beans: Εταιρεία ανάπτυξης από πρώην developers της Ubisoft

Sunday, 12 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c5/a2/d1/ubisoft-toronto-10-1594574074.jpg
 

Beans: Εταιρεία ανάπτυξης από πρώην developers της Ubisoft

Ετοιμάζει ήδη τον πρώτο της τίτλο.

Σύμφωνα με το GamesIndustry, οι Dean Evans και Gabriela Salvatore, πρώην developers της Ubisoft, ίδρυσαν την δικιά τους εταιρεία στο Toronto του Καναδά, με την ονομασία "Beans" (φασόλια).

Για αρχή, η εταιρεία ανάπτυξης δουλεύει πάνω σε ένα vide ogame, το οποίο θα γίνει publish από την Devolver Digital, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί, όπως επίσης δεν παρουσιάστηκε στο livestream της εταιρείας. Η Beans θα προσλάβει επτά άτομα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η Gabriela Salvatore είχε δουλέψει για τα Far Cry 5, Far Cry Primal, For Honor και Starlink, μέχρι που έφυγε από την Ubisoft το 2016. Ήταν game designer και είχε συμβουλευτικό ρόλο στην ιστορία, καθώς επίσης και παραγωγός motion capture. Εργάστηκε επίσης στη σειρά Total War για τρία χρόνια.

Ο Evans έφυγε από την Ubi το 2018, μετά από 12 χρόνια παρουσίας. Δούλεψε σε πολλά games, ενώ ήταν creative director στο επιτυχημένο Far Cry 3: Blood Dragon. Τότε είχε δηλώσει μάλιστα ότι θα ιδρύσει την δικιά του εταιρεία ανάπτυξης και να που το έκανε.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Ubisoft και συζητήστε περισσότερα για την Beans στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification