Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Assassin's Creed Valhalla: Άγαλμα του/της Eivor αξίας 630 ευρώ

Assassin's Creed Valhalla: Άγαλμα του/της Eivor αξίας 630 ευρώ

Friday, 07 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/33/53/c9/eivor-figure-assassins-creed-valhalla-28-1596790301.jpg
 

Assassin's Creed Valhalla: Άγαλμα του/της Eivor αξίας 630 ευρώ

Θα μπορείτε να αλλάξετε το κεφάλι του χαρακτήρα.

Η Ubisoft σε συνεργασία με την PureArts πουλάει αγαλματίδια του/της Eivor από το Assassin's Creed Valhalla. Θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κεφάλι του χαρακτήρα βάζοντας την αρσενική ή την θηλυκή εκδοχή του.

Η φιγούρα έχει hidden blade, είναι φτιαγμένη από πολυουρεθανική ρητίνη και η κλίμακά της είναι 1/4 ως προς τις πραγματικές διαστάσεις του ήρωα. Θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.000 αντίτυπα.

ac valhalla eivor female

Επιπλέον, υπάρχουν φωτισμοί και για τον σκοπό αυτό απαιτείται η χρήση 3 AA  μπαταριών. Το κόστος της φιγούρας είναι 749 δολάρια, δηλαδή 633 ευρώ με την ισοτιμία δολαρίου-ευρώ, μπορείτε να την προπαραγγείλετε και η κυκλοφορία της θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020. 

Κάντε κλικ εδώ για να την αποκτήσετε (μάλλον όχι).

Διαβάστε περισσότερα για την Assassin's Creed Valhalla Collector's Edition και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification