Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Μετά το ban της στο App Store, η Epic Games διαφημίζει το PUBG Mobile

Μετά το ban της στο App Store, η Epic Games διαφημίζει το PUBG Mobile

Sunday, 30 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/ce/05/pubg-mobile-epic-games-praise-35-1598822161.jpg
 

Μετά το ban της στο App Store, η Epic Games διαφημίζει το PUBG Mobile

Επειδή χρησιμοποιεί Unreal Engine.

Σε συνέχεια του πλήρη αποκλεισμού της Epic Games από το App Store, ο Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, διαφήμισε το PUBG Mobile, μιας και το Fortnite δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Το PUBG Mobile χρησιμοποιεί Unreal Engine και ο Sweeney διαφήμισε...ανταγωνιστικό προς την εταιρεία του παιχνίδι, τουλάχιστον σε άλλες πλατφόρμες εκτός του iOS.

Συγκεκριμένα, ο Sweeney δήλωσε στο Twitter: "Καθώς περιμένουμε την Apple να κάνει το #FreeFortnite (σ.σ. να ελευθερώσει το Fortnite) σε iOS και Mac, δείτε ένα απίστευτο Battle Royale game το οποίο τρέχει με την Unreal Engine!"

 

 

Αν η Apple κλείσει εντελώς την Unreal Engine, τότε ίσως αυτό επηρεάσει και τα games που την χρησιμοποιούν, όπως το PUBG Mobile.

Δείτε την μήνυση της Epic Games στην Apple για μονοπωλιακές πρακτικές και συζητήστε για την διαμάχη της Epic Games με την Apple και την Google στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification