Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Take-Two: "Στην κόντρα PS5-Xbox Series X η Microsoft θα τα πάει πολύ καλά"

Take-Two: "Στην κόντρα PS5-Xbox Series X η Microsoft θα τα πάει πολύ καλά"

Wednesday, 16 Sep 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ff/1b/5b/strauss-zelnick-35-1600285367.jpg
 

Take-Two: "Στην κόντρα PS5-Xbox Series X η Microsoft θα τα πάει πολύ καλά"

Ο Strauss Zelnick "παίζει έδρα".

Ο Strauss Zelnick, διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, θεωρεί ότι η Microsoft θα τα καταφέρει καλά απέναντι στη Sony στην ένατη γενιά κονσολών.

Λίγο πριν την αποκάλυψη της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του PS5, ο ισχυρός άνδρας της Αμερικάνικης εταιρείας, στήριξε τους συμπατριώτες του στη Microsoft με την εξής δήλωση: "Μέχρι τώρα πιστεύω ότι οι Sony και Microsoft προσεγγίζουν την κυκλοφορία των κονσολών τους πολύ επιθετικά. Πάντοτε μας άρεσε να συνεργαζόμαστε και με τις δύο. Θα θέλαμε να δούμε και τις δύο να πετυχαίνουν. Σε ορισμένα σημεία ανά τον κόσμο, όπως γνωρίζετε, η Sony είχε μια ευνοϊκή θέση το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι η Microsoft δουλεύει πολύ σκληρά για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Για αυτή θα είναι μια πρόκληση η αγορά της Ασίας, όπου η Sony κυριαρχεί. Αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ότι η Microsoft θα τα καταφέρει πολύ καλά".

Ο Zelnick πρόσθεσε πάντως ότι όσον αφορά συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως το Xbox Game Pass, το οποίο είχε συμπεριλάβει τα Red Dead Redemption 2 και Grand Theft Auto V, "η Take-Two θα είναι πιο επιλεκτική στα business models που θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον". Τέλος, όσο για την Sony, ο Zelnick θεωρεί ότι το PS5 marketing θα βασιστεί στα exclusive games. "Η Sony θα είναι πολύ επιθετική στο θέμα marketing σε αυτό και θα εστιάσει στο πλεονέκτημα που έχει με το περιεχόμενο. Η Microsoft προσπαθεί να κάνει το ίδιο αφού έχει εξαγοράσει μερικές εταιρείες".

Διαβάστε για την αρνητική στάση της Take-Two απέναντι στο VR και το cloud gaming και συζητήστε για την Take-Two στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:55
Το θα τα πάει πολύ καλά είναι κάτι σχετικό .Όλα είναι μπροστά μας και θα δούμε πως θα τα πάει η κάθε εταιρεία.
Notification