Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Jim Ryan: "Το μέλλον για τo VR είναι αρκετά χρόνια μακριά"

Jim Ryan: "Το μέλλον για τo VR είναι αρκετά χρόνια μακριά"

Friday, 30 Oct 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/df/10/24/jimryan-kentriki-53-1604084693.jpg
 

Jim Ryan: "Το μέλλον για τo VR είναι αρκετά χρόνια μακριά"

Τα PS4 VR headset θα υποστηρίζονται και στο PS5.

Ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, μίλησε σε μια νέα συνέντευξη του και έκανε μερικά σχόλια σχετικά με το άμεσο μέλλον του VR στο PlayStation.

Ο Jim Ryan μιλώντας στο The Washington Post δήλωσε: "Νομίζω ότι απέχουμε αρκετά από το μέλλον του VR. Πιστεύουμε σίγουρα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον το VR θα αντιπροσωπεύει ένα ουσιαστικό συστατικό της διαδραστικής ψυχαγωγίας. Θα είναι φέτος; Όχι. Θα είναι το επόμενο έτος; Όχι. Αλλά αν με ρωτάτε αν θα έρθει τελικά σε κάποιο στάδιο. Το πιστεύουμε αυτό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όλη την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει έως τώρα με το PlayStation VR και ανυπομονούμε να δούμε που θα μας οδηγήσει στο μέλλον".

Το PS5 δεν θα έχει δικό του νέο VR headset κατά την κυκλοφορία του αλλά θα υποστηρίζει τα PS4 VR heaset.

Δείτε τα πρώτα unboxing videos του PS5 από Αμερικάνικα gaming sites και συζητήστε για το νέο PlayStation app στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 31/10/2020 09:15
Το μέλλον του vr αργεί ακόμα να έρθει .Είναι πολύ μακριά. Μέχρι στιγμής η vr τεχνολογία τα πάει μέτρια όσον αφορά τίτλους κλπ.
Notification