Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Doers: App δικτύωσης επιχειρήσεων και χρηστών

Doers: App δικτύωσης επιχειρήσεων και χρηστών

Friday, 30 Dec 2016  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3a/30/50/Doers-Kontopidis-Xristiana-26-1483100235.jpg
 

Doers: App δικτύωσης επιχειρήσεων και χρηστών

Δείτε το τρέιλερ με Αλέξανδρο Κοντοπίδη και Χριστιάνα Θάνου.

Η εταιρεία Ethos ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πλατφόρμας Doersnet.com και του mobile app Doers. Κατεβάστε το από σήμερα δωρεάν σε Android smartphones από το Google Play και σύντομα για iOS.

Το Doers app σας παρέχει πληροφορίες για ότι συμβαίνει στην πόλη σας από την εμπορική δραστηριότητα και τα σημεία ενδιαφέροντος, μέχρι εκδηλώσεις και προσφορές. Διαθέτει ένα μέσο συναλλαγής (το doit) που σας προσφέρει όφελος έως 40% σε αγορές εντός του δικτύου καταστημάτων και έως 70% σε προσφορές και κουπόνια. Παράλληλα, στο Doers διεξάγονται κάθε μέρα διαγωνισμοί με δώρα ακόμη και προϊόντα τεχνολογίας. 

Πως δουλεύει
Κάθε χρήστης ξεκινάει στο Doers έχοντας με την εγγραφή του 100 doits. Σε κάθε αγορά του αξιοποιεί το doit αντί για ευρώ, ως μέσο πληρωμής μέχρι και το 25% της αξίας αγοράς (ανάλογα με την επιλογή του καταστήματος) και επιπλέον του επιστρέφονται πίσω 5-15% σε doits που μπορεί να τα αξιοποιήσει σε επόμενη αγορά και σε οποιαδήποτε επιχείρηση μέλος.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ της καμπάνιας του Doers, στην οποία συμμετέχουν Αλέξανδρος Κοντοπίδης και Χριστιάνα Θάνου:

Όταν τα doits κάποιου χρήστη τείνουν να εξαντληθούν τότε μπορεί να αποκτήσει νέα με επιστροφή από τις επόμενες αγορές του ή ζητώντας μεταφορά από κάποιο φίλο του. Κάθε επιχείρηση μπορεί από σήμερα να ενταχθεί στην πλατφόρμα Doers εντελώς δωρεάν, αυξάνοντας το όφελος της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και παράλληλα ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Παράλληλα, το Doersnet.com είναι ένα μοναδικό στο είδος του social network στο οποίο όλοι οι Doers (χρήστες της εφαρμογής) έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν προφίλ, να κάνουν Add φίλους, να ανταλλάξουν απόψεις, να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο, να βρίσκουν πληροφορίες, να αξιολογήσουν και να έχουν συνεχή επικοινωνία με τα αγαπημένα τους καταστήματα.

Το Doers είναι διαθέσιμο από σήμερα δωρεάν στο Doersnet.com. Κατεβάστε το επίσης στο Android κινητό σας μέσω του Google Play και τους προσεχείς μήνες για iOS (iPhone/iPad) μέσω του App Store.

Ακολουθήστε το Doers σε YouTube και Facebook.

Συζητήστε για το Doers σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 seitar (Level 9) 30/12/2016 14:54
Αυτό είναι καλο γινεται να δώσουμε τους δανειστές doits και να μας μειωσουνε το χρέος!!!!!
#2 +1 ashbringer (Level 25) 31/12/2016 15:07
Πολύ καλή εφαρμογή και πιστεύω θα βρεθούν αρκετοί χρήστες που θα τους εξυπηρετήσει αυτός ο τρόπος συναλλαγών.
Notification