Red Dead Redemption 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Red Dead Redemption 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC

Red Dead Redemption 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC

Ανακοινώθηκε και επίσημα.

[Αρχική δημοσίευση: 3/8/17] Η Take-Two Interactive εκδότρια εταιρεία των παιχνιδιών της Rockstar δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για το Red Dead Redemption 2 σε PC παρόλο που πιστεύει στις δυνατότητες της αγοράς.

Το PC σαν gaming πλατφόρμα είναι πολύ σημαντικό για την Take-Two Interactive. Σε meeting της εταιρείας συζητήθηκαν οι δυνατότητες της αγοράς των PC games, ενώ ο πρόεδρος της Take-Two, Karl Slatoff,  δήλωσε πως κάποιοι τίτλοι πουλάνε καλύτερα σε κονσόλες ενώ κάποιοι άλλοι όχι, με την αγορά για PC games να είναι μεγάλη και με πολλές δυνατότητες.  

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν το Red Dead Redemption θα έρθει σε PC, o διευθύνων σύμβουλος της Take-Two Interactive Strauss Zelnick, είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar για κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής όμως κανένα στέλεχος της Take-Two Interactive δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο του ερχομού του Red Dead Redemption 2 σε PC.

Θα θέλατε να δείτε το Red Dead Redemption 2 στο PC σας;

 

[UPDATE 8: 5/10/19 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Η Rockstar Games επιβεβαίωσε πως το Red Dead Redemption II θα κυκλοφορήσει για PC στις 5 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: “Σήμερα σας ανακοινώνουμε με περηφάνεια πως το Red Dead Redemption II έρχεται στα PC στις 5 Νοεμβρίου, με ειδικά bonuses διαθέσιμα για όσους προ-παραγγείλουν το παιχνίδι μέσα από τον Rockstar Games Launcher, ξεκινώντας από τις 9 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της σειράς Red Dead Redemption που θα εμφανιστεί στην πλατφόρμα των PC και θα περιλαμβάνει τεράστιο εύρος γραφικών και τεχνικών βελτιώσεων για αυξημένο immersion μαζί με νέα Bounty Hunting missions, Gang Hideouts, όπλα και πολλά ακόμα.

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lyricaldemon (Level 22) 03/08/2017 16:43
Το πρώτο ήταν από τα αγαπημένα μου στο ps3,καθώς και το zombie red dead redemption παιχνίδι που είχε βγεί.Υπομονή για το αν θα βγεί λοιπόν.