Sony: ''Θα εστιάσουμε στο PlayStation VR''

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Sony: ''Θα εστιάσουμε στο PlayStation VR''

Sony: ''Θα εστιάσουμε στο PlayStation VR''

Έρχονται νέοι ΑΑΑ τίτλοι.

 

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα εστιάσει PlayStation VR, ενώ έρχονται και νέοι AAA τίτλοι.

Στην GameStop Expo του Las Vegas η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation VR προβλέπεται να έχει λαμπρό μέλλον, καθώς η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει πει την τελευταία λέξη, με νέους ΑΑΑ και indie τίτλους να βρίσκονται στην ατζέντα της Sony. Παρόλα αυτά, η Sony δεν έχει σκοπό να αναγκάσει τους developers να δημιουργήσουν games για το PlayStation VR, καθώς πιστεύει πως εάν οι developers προθυμοποιηθούν από μόνοι τους τότε θα υπάρξουν και καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Vice President of Marketing της Sony Asad Qizilbash δήλωσε μάλιστα πως υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα σε ΑΑΑ και Indie τίτλους, με σκοπό να καθησυχάσει όσους ανησυχούσαν για το μέλλον του PS VR. Ακόμη, η Sony είχε επαφές με developers με σκοπό να τους πείσει να αναπτύξουν παιχνίδια για το PlayStation VR. Μέχρι στιγμής η Sony δεν ανακοίνωσε κάποιον νέο τίτλο για το PlayStation VR αλλά οι όποιες ανακοινώσεις μάλλον είναι περισσότερο κοντά παρά μακριά.

Διαβάστε το review μας για το PlayStation VR και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/08/2017 09:26
Σωστά τα είπε η Sony στο θέμα των τίτλων για VR.
Notification