Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φιγούρες Metal Gear Solid

Φιγούρες Metal Gear Solid

Wednesday, 13 Sep 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6d/4a/b6/solid-snake-figures-7-1505306302.jpg
 

Φιγούρες Metal Gear Solid

Ο Solid Snake σε τέσσερις εκδόσεις των 45 εκατοστών με κόστος 525 ευρώ η καθεμία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα First 4 Figures συνεργάζεται με την Konami για να κυκλοφορήσει τέσσερις φιγούρες του Solid Snake σε... τσιμπημένη τιμή.

Οι εντυπωσιακές φιγούρες έχουν ύψος 45 εκατοστά και ξεχωρίζουν για την μεγάλη τους λεπτομέρεια. Ο Solid Snake βρίσκεται πίσω από ένα κομμάτι ενός σπασμένου τοίχου και έχει το όπλο του παρατεταμένο. Πέρα από την κλασική έκδοση, διατίθενται τρεις ακόμα φιγούρες με την ίδια πόζα, αλλά διαφορετική εμφάνιση. Στην μια ο Solid Snake φοράει γυαλιά νυχτερινής οράσεως, ενώ οι υπόλοιπες δύο παρουσιάζουν τον πρωταγωνιστή σε camouflage και neon camouflage έκδοση.

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το κόστος της κάθε φιγούρας ανέρχεται στα 525 ευρώ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε δύο φιγούρες μαζί στα 949 ευρώ ή τρεις στην τιμή των 1400 ευρώ. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις φιγούρες.

Δείτε επίσης τις φιγούρες του Horizon: Zero Dawn και τις αντίστοιχες του Destiny. Θυμηθείτε το review του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 14/09/2017 00:33
Τιμή ευκαιρία τα 1400 ευρώ για τις τρεις φιγούρες μαζί. Τρέχω να προλάβω! Δυστυχώς αυτό το "άθλημα" είναι για αυτή τη μερίδα των ανθρώπων που έχουν μια παραπάνω ευκολία να διαθέσουν τόσο υψηλά χρηματικά ποσά. Εξαιρετικές δείχνουν πάντως όλες τους.
#2 ashbringer (Level 25) 14/09/2017 08:54
Συμφωνώ απόλυτα με την Αγγελική .Δυστυχώς είναι για λίγους.Οι φιγούρες είναι εκπληκτικές.
Notification