Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Κλείνει το Wii Shop Channel

Κλείνει το Wii Shop Channel

Friday, 29 Sep 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/10/4f/ae/wii-shop-channel-56-1506687631.jpg
 

Κλείνει το Wii Shop Channel

Εντός του 2019.

Το Wii Shop Channel αναμένεται να κλείσει το 2019 σύμφωνα με ανακοίνωση της Nintendo. Η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου του 2019. Μετά από αυτήν την ημερομηνία οι χρήστες δεν θα μπορούν να αγοράζουν τίτλους ή εφαρμογές από του channel του Wii ή του Wii U τους.

Ήδη μάλιστα από τις 27 Μαρτίου του 2018, οι χρήστες δεν θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν περαιτέρω Wii Points στους λογαριασμούς τους. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το WiiWare ή ψηφιακούς τίτλους θα εξακολουθούν να μπορούν να τους κατεβάσουν ξανά καθώς και να χρησιμοποιούν το Wii System Transfer για να μεταφέρουν περιεχόμενο από το Wii στο Wii U.

Παρόλα αυτά και αυτές οι υπηρεσίες θα κλείσουν στο μέλλον. Παρ’ότι δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, οι παίκτες θα συνεχίσουν να κατέχουν αυτό το περιεχόμενο αν και εφόσον δεν σβηστεί από τις μονάδες Wii και Wii U. Οι κάτοχοι Wii U θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα από το Nintendo eShop.

Διαβάστε επίσης τις φήμες για τον ερχομό του Grand Theft Auto V στο Nintendo Switch και συζητήστε για την πιο πρόσφατη κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 unpaiktable (Level 3) 03/02/2018 15:54
This is a test, so this is a longer test
Notification