Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Τα Super Mario Galaxy και The Legend of Zelda: Twilight Princess στο Nvidia Shield

Τα Super Mario Galaxy και The Legend of Zelda: Twilight Princess στο Nvidia Shield

Wednesday, 06 Dec 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/d1/e0/super-mario-galaxy-23-1512690749.jpg
 

Τα Super Mario Galaxy και The Legend of Zelda: Twilight Princess στο Nvidia Shield

Games της Nintendo στην Android κονσόλα της Nvidia.

Γνωστά games της Nintendo μεταφέρονται στο Nvidia Shield στην Κίνα.

Η ιαπωνική εταιρεία συνεργάζεται με την Nvidia για την μεταφορά δημοφιλών games της πρώτης στο Nvidia Shield. Μεταξύ των games που ανακοινώθηκαν ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Android κονσόλα της Nvidia στην αγορά της Κίνας είναι τα The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy, Punch-Out και New Super Mario Bros. Τα παραπάνω games είχαν κυκλοφορήσει στο Wii και υποστήριζαν motion controls. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξουν αλλαγές στον χειρισμό τους μιας και το χειριστήριο του Nvidia Shield δεν υποστηρίζει motion controls.


Δείτε επίσης τον φορητό projector του Nintendo Switch και τις συλλεκτικές εκδόσεις Star Wars της Titan Xp. Συζητήστε για όλα τα προϊόντα της Nvidia στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification