Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Bridge Constructor Portal

Bridge Constructor Portal

Thursday, 08 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/24/4b/bridge-constructor-portal-release-date-1-1518115921.jpg
 

Bridge Constructor Portal

Έρχεται σε Xbox One, Switch και PS4 τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/12/17] Η Valve συνεργάζεται με τις εταιρείες ανάπτυξης ClockStone Software και Headup Games για την δημιουργία ενός spin-off που συνδυάζει το gameplay του Portal με αυτό του Bridge Constructor.

Στο Bridge Constructor Portal στόχος σας αυτή την φορά δεν θα είναι να δημιουργήσετε γέφυρες, αλλά να τοποθετήσετε portals στα σωστά σημεία των levels ώστε να φτάσει το εκάστοτε όχημα από την εκκίνηση στην έξοδο. Η ηθοποιός Ellen McLain θα επιστρέψει στο voice acting ως GLaDOS. Την ανάπτυξή του έχουν αναλάβει οι δημιουργοί του Bridge Constructor ClockStone Software και Headup Games.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE: 22/12/17 - Νέο gameplay video με το GLaDOS] Κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video του Bridge Constructor Portal με την GlaDOS να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βλέπουμε λίγο ακόμα περιεχόμενο από τον τίτλο που κυκλοφόρησε ήδη στα PC και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και Switch εντός του 2018.

 

[UPDATE: 22/12/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας για Xbox One, Switch και PS4] Οι ClockStone Studio και Headup Games δημοσίευσαν ένα announcement τρέιλερ  και ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Bridge Constructor Portal για τα Nintendo Switch, Xbox One και PS4.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Το Bridge Constructor Portal θα κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch και Xbox One στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση για το PS4 θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Κυκλοφορεί ήδη για PC, Android και iOS. 

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την ταινία Portal και συζητήστε για το Bridge Constructor Portal στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/12/2017 12:00
Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.
Notification