Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Speedrunner τερμάτισε πίστα του Battletoads με κλειστά μάτια

Speedrunner τερμάτισε πίστα του Battletoads με κλειστά μάτια

Thursday, 11 Jan 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/3b/c7/battletoads-speedrun-blindfold-94-1515674322.jpg
 

Speedrunner τερμάτισε πίστα του Battletoads με κλειστά μάτια

Κατά την διάρκεια του Games Done Quick event.

 

Ένας speedrunner όχι μόνο κατάφερε να κάνει speedrun το Battletoads, αλλά στην συνέχεια ολοκλήρωσε το δύσκολο Turbo Tunnel stage του παιχνιδιού με κλειστά μάτια.

Ο Piotr Delgado Kuseilczuk, γνωστός και ως “The Mexican Runner” βρέθηκε στο Games Done Quick event και τερμάτισε το Battletoads σε χρόνο 29 λεπτών και 4 δευτερολέπτων. Μπορεί αυτός ο χρόνος να μην αποτέλεσε παγκόσμιο ρεκόρ (23 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα), ωστόσο ήταν κάτω από το όριο που χρειαζόταν να ξεπεράσει για να δοθούν χρήματα στον οργανισμό.


Στην συνέχεια όμως θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα και τα κατάφερε, αφού επέστρεψε στο Turbo Tunnel stage του παιχνιδιού και λέγοντας “Ελπίζω να με εμπιστευτείτε σε αυτό” κάλυψε τα μάτια του και προσπάθησε να τερματίσει την πίστα. Παρ’ ότι σκοτώθηκε οκτώ φορές τα κατάφερε εν τέλει. Εντυπωσιακό.

Διαβάστε περισσότερα για το Awesome Games Done Quick 2018 και συζητήστε περισσότερα για το event στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 22) 13/01/2018 07:38
Πολύ καλό το Battletoads και δύσκολο, δεν θα σχολιάσω τον τερματισμό του speedrun 8)
#2 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:21
Μπράβο του για αυτό το κατόρθωμα.
Notification