The Suicide Forest: Αφαιρέθηκε το game-παρωδία του Logan Paul από το Xbox Store

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The Suicide Forest: Αφαιρέθηκε το game-παρωδία του Logan Paul από το Xbox Store

The Suicide Forest: Αφαιρέθηκε το game-παρωδία του Logan Paul από το Xbox Store

Αφορούσε το περιστατικό με τον YouTuber που είχε δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων.

Μέσα στον Ιανουάριο ο γνωστός YouTuber Logan Paul είχε βρεθεί στο δάσος Aokigahara που βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Φούτζι στην Ιαπωνία. Εκεί κατέγραψε σε βίντεο το πτώμα ενός ανθρώπου που είχε αυτοκτονήσει και έπειτα ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο YouTube, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων, ενώ πολλοί ζήτησαν επίσης να διαγραφεί το κανάλι του, αφού ο ίδιος έκανε αστεία με την παρέα του που χαρακτηρίστηκαν αηδιαστικά και ασεβή.

Κάποιοι developers προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την έκταση που είχε λάβει το γεγονός, δημιουργώντας το The Suicide Forest, ένα game-παρωδία που αφορούσε την “εμπειρία” του Logan Paul. Το The Suicide Forest είχε ανέβει στο Xbox Store στην κατηγορία Xbox Live Creators Collection, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε ότι το game θα αφαιρεθεί από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Η περιγραφή του παιχνιδιού έχει ως εξής: “Το δάσος είναι γεμάτο κινδύνους οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αλλιώς μπορεί να είστε κι εσείς ένα από τα πτώταμα που ήρθατε να βιντεοσκοπήσετε.

Συζητήστε για τον Logan Paul στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 ashbringer (Level 25) 01/02/2018 08:48
Πολύ καλά έκαναν και το αφαίρεσαν.
#2 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 01/02/2018 10:40
Πολύ καλά έκαναν και απορώ πως και δεν έχει τιμωρηθεί(εκτός αν τιμωρήθηκε και δεν το ξέρω) νομικά και παραδειγματικά αυτό το σκουπίδι ο Logan και η παρέα του.
Notification