Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας έδειξε κατά λάθος το ArmA 3 σε ρεπορτάζ

Η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας έδειξε κατά λάθος το ArmA 3 σε ρεπορτάζ

Tuesday, 27 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/3c/a1/arma-3-russian-channel-one-78-1519721811.jpg
 

Η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας έδειξε κατά λάθος το ArmA 3 σε ρεπορτάζ

Αφορούσε τον πόλεμο στη Συρία.

Σε ρεπορτάζ που αφορά τον πόλεμο της Συρίας, το Ρωσικό κρατικό κανάλι Channel One TV έδειξε κατά λάθος πλάνα από το ArmA 3.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Ρώσων gamers στο Reddit, κατά την διάρκεια της εβδομαδιαίας εκπομπής Voskresnoye Vremya, το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε υπέστη επεξεργασία και μέσα σε αυτό παρεμβλήθη διακριτικά ένα πλάνο απ' το ArmA 3 το οποίο έδειχνε ένα zoom σε μια τοποθεσία όπου υπάρχει έκρηξη.

Το Channel One απολογήθηκε λέγοντας ότι "Το απόσπασμα μπήκε κατά λάθος στο βίντεο γιατί ο υπεύθυνος του μοντάζ το βρήκε στο αρχείο του καναλιού". Το Channel One θυμίζουμε ότι έχει ιστορικό σε κατά λάθος προβολές από video games. Τον Νοέμβριο είχε δείξει ένα screenshot από παιχνίδι υποστηρίζοντας ότι η Αμερική συνεργάζεται με τον ISIS. Το Ρωσικό κανάλι RT είχε επίσης κάνει γκάφα στο παρελθόν δείχνοντας screenshot από το Metal Gear Solid V.

Συζητήστε περισσότερα για τα παραπάνω συμβάτα στο forum topic Γκάφες: Επώνυμοι μπερδεύουν τα games με την πραγματικότητα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 27/02/2018 19:31
Χα χα! Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο όπως λέει και το άρθρο, κωμικοτραγικοί!
#2 the_prophet1987 (Level 22) 28/02/2018 00:56
Εντάξει στα high settings του ArmA 3 πλέον μπορεί να μπερδευτεί κάποιος εύκολα.Αλλά η εικόνα δείχνει οτι το βίντεο έτρεχε τα Low graphics.Κανείς δε πρόσεξε οτι πρόκειται για παιχνίδι? :D
Notification