Bug στα Xbox accounts εκθέτει δημόσια τα ονόματα των χρηστών

Hot
Bug στα Xbox accounts εκθέτει δημόσια τα ονόματα των χρηστών

Bug στα Xbox accounts εκθέτει δημόσια τα ονόματα των χρηστών

Η Microsoft αναζητά λύση στο πρόβλημα.

 

Χρήστες του Xbox One παρατήρησαν ένα πρόβλημα στα προφίλ τους που εκθέτει τα πραγματικά τους ονόματα χωρίς την άδειά τους.

Μία χρήστης του Reddit με όνομα Nadia C. αποκάλυψε πως έλαβε ένα μήνυμα που ανέφερε πως το προφίλ της στο Xbox One δεν περιείχε πια το nickname της, αλλά ανάγραφε αντιθέτως το πλήρες όνομά της. Όταν άνοιξε την κονσόλα της ανακάλυψε πως δεν ήταν η μόνη που αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα καθώς διάφοροι, φίλοι, streamers και γνωστοί είχαν πλέον ορατά τα ονόματά τους χωρίς την θέλησή τους.

Για αυτή την απρόσμενη έκπληξη δήλωσε: “Είναι μια gaming πλατφόρμα, όχι το Facebook. Δεν θέλω οι άγνωστοι να ξέρουν την τοποθεσία μου ή οτιδήποτε μπορούν γνωρίζοντας το πραγματικό μου όνομα”.

Κατόπιν αυτής της δημοσίευσης παρουσιάστηκαν πολλά ακόμη άτομα που ισχυρίστηκαν πως αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα με τους λογαριασμούς τους. Το πρόβλημα αυτό δεν ξέφυγε από την εποπτεία της Microsoft που απάντησε στην σελίδα Kotaku μέσω email: “Δουλεύουμε ενεργά ώστε να εντοπίσουμε το θέμα που ίσως να αντιμετωπίζουν μερικοί χρήστες με τα προφίλ τους”.

Στην ίδια σελίδα απευθύνθηκε και η Nadia C. που συμπλήρωσε για το θέμα: “Άρχισα να φρικάρω για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα λίγο άγχος και άρχισα να ιδρώνω…γιατί; Είχα μερικές εμπειρίες με ανθρώπους στο παρελθόν όπως trolls, stalkers ή έφηβους που βαριόντουσαν”.

Διαβάστε επίσης για την ανοδική οικονομική πορεία της Microsoft τους περασμένους μήνες και συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification