Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Gabe Newell: "Η Valve θα αρχίσει και πάλι να αναπτύσσει games"

Gabe Newell: "Η Valve θα αρχίσει και πάλι να αναπτύσσει games"

Saturday, 01 Sep 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/aa/30/gabe-newell-71-1520630816.jpg
 

Gabe Newell: "Η Valve θα αρχίσει και πάλι να αναπτύσσει games"

Οι επενδύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 9/3/18] Κατά την σημερινή παρουσίαση του card game Artifact, το οποίο έχει ήρωες από το DotA 2, η Valve μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της, Gabe Newell, δήλωσε ότι θα αρχίσει και πάλι να μπαίνει δυνατά στην ανάπτυξη νέων games.

Στην παρουσίαση που έλαβε χώρα στη Ουάσινγκτον, ο Gabe Newell δήλωσε ότι εστίασε στο Steam και στο hardware τα τελευταία χρόνια προκειμένου "να υπάρξει κάποια επένδυση για το μέλλον". Θεωρεί το Artifact το πρώτο από "Μία σειρά από games που αναπτύσσει η Valve. Αυτά είναι τα καλά νέα. Ότι η Valve θα αρχίσει και πάλι να αναπτύσσει games".

Τον Ιανουάριο του 2017 θυμίζουμε ότι ο Newell είχε δηλώσει σε μια σειρά Q&Α που έλαβε χώρα στο Reddit, ότι "Η Valve δουλεύει για τουλάχιστον ένα single-player game. Τον Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε ότι αναπτύσσει 3 VR games, ενώ πέραν αυτών υπάρχουν κι άλλα projects στα σκαριά. Πλέον έχει επαρκή άτομα για να κατασκευάζει hardware και ταυτόχρονα να αναπτύσσει games".

Ο Gabe Newell κατέληξε στο ότι στην Valve πάντα ζηλεύαμε εταιρείες όπως η Nintendo, καθώς "Όταν για παράδειγμα ο Miyamoto σκέφτεται το επόμενο Zelda ή Mario, σκέφτεται παράλληλα και πως θα είναι το χειριστήριο, τι γραφικά θα έχει το παιχνίδι και άλλες δυνατότητες. Μπορεί να εισάγει νέες δυνατότητες κίνησης καθώς έχει υπό τον έλεγχό του τόσο το χειριστήριο όσο και το παιχνίδι. Άρα μπορεί να κάνει το hardware όσο καλό θέλει αφού ταυτόχρονα σχεδιάζει και το εκάστοτε παιχνίδι που θα το εκμεταλλευτεί. Θα θέλαμε κι εμείς να αξιοποιήσουμε κάτι τέτοιο."

[UPDATE: 1/9/18 - Ξεκινούν οι επενδύσεις στο gaming] Η Valve δήλωσε ότι είναι πλέον διατεθιμένη να επενδύσει ξανά χρόνο και χρήμα στο gaming.

Μέχρι σήμερα οι developers της Valve παραδέχονται ότι δεν ήταν σαφείς ως προς τις προθέσεις τους να αναπτύξουν νέα games. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης του Artifact δήλωσε -μέσω του developer Jeep Barnett- ότι "στο εξής μετά το Artifact θα υπάρξουν και άλλα games από την Valve". Μάλιστα οι εργαζόμενοι τις εταιρείες διαβάζουν εδώ και χρόνια τα σχόλια που λέγονται για αυτούς στο Internet και ειδικά τα αστεία σχετικά με την αδράνειά στο κομμάτι του gaming.

"Η Valve έχει ήδη ξεκινήσει μια επένδυση για το gaming τα τελευταία χρόνια και μετά το Artifact θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερα πράγματα. Απλά είχαμε ξοδέψει πολύ χρόνο στο να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση χρηστών στο Steam, κάτι που ήταν δύσκολο" προσθέτει ο Brandon Reinhart, επίσης developer του Artifact.

Δείτε ποια εταιρεία πέταξε η Valve από το Steam επειδή spamαρε το user score.

Συζητήστε για το Steam και ανταλλάξτε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 17) 10/03/2018 00:01
αντε ρε lord Gabe αλλα τουλαχιστον αν ειναι να μην εχουμε αποτελεσματα Half life παρακαλω.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/03/2018 09:40
Πάμε ρε Emperor! Left 4 Dead 3 please!
#3 the_prophet1987 (Level 22) 01/09/2018 21:57
Ε προφανώς θα είναι multiplayer competitive games αυτά που θα φτιάξουν.Μακάρι να έχω άδικο,θα χαρώ πολύ! ;-)
#4 akiszax (Level 21) 02/09/2018 13:58
Αντε να δούμε, και εγω Left 4 Dead 3 περιμενω. Δώσε στον κοσμο zompies.
Notification