Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει νέο developer και νέο exclusive

Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει νέο developer και νέο exclusive

Thursday, 10 May 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c7/03/84/microsoft-studios-38-1525929860.jpg
 

Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει νέο developer και νέο exclusive

Με έμφαση στο multiplayer.

Η Microsoft δημοσίευσε μια αγγελία, η οποία εντοπίστηκε από το Variety αλλά έκτοτε κατέβηκε, στην οποία αναφέρει ότι θα ιδρύσει μια νέα εταιρεία ανάπτυξης στην Santa Monica της California και αναζητά Project Manager για μια νέα gaming σειρά.

Ο υποψήφιος, σύμφωνα με την αγγελία, θα έπρεπε να έχει κατανόηση και γνώση της διαδικασίας δημιουργίας ενός νέου IP (σ.σ. μιας νέας σειράς). Θα πρέπει επίσης να έχει γνώσεις έκδοσης games με ΑΑΑΑ στάνταρ (κάτι παραπάνω από triple-A δηλαδή) και τουλάχιστον 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία του gaming. Τέσσερα από αυτά θα πρέπει να τα έχει περάσει ως Lead/Executive Producer.

Έμφαση στο multiplayer
Το νέο exclusive της Microsoft θα βασιστεί στο multiplayer, καθώς η αγγελία ζητάει "εμπειρία σε multiplayer και live ops". Το GameRant αναφέρει ότι ο υποψήφιος που θα πάρει την δουλειά, θα πρέπει να "προσλάβει άτομα και να αναπτύξει το ταλέντο των developers μίας εταιρείας ανάπτυξης. Η εταιρεία ανάπτυξης θα φτιάξει μια νέα gaming σειρά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Για να δούμε λοιπόν αν η Microsoft ετοιμάζει ένα νέο exclusive. Η E3 2018 ξεκινάει στα μέσα Ιουνίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα games που θα ανακοινωθούν.

Δείτε ακόμη τον Usain Bolt να διαφημίζει το Xbox Game Pass. Συζητήστε για το Xbox One στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification