Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φήμη: Η Google ετοιμάζει κονσόλα με game streaming

Φήμη: Η Google ετοιμάζει κονσόλα με game streaming

Saturday, 30 Jun 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/07/51/13/google-console-yeti-25-1530375650.png
 

Φήμη: Η Google ετοιμάζει κονσόλα με game streaming

Οι αρχικές φήμες για το Yeti επιβεβαιώνονται.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Kotaku, η Google το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει τα εξής: 
1)Πλατφόρμα game streaming.
2)Μία κονσόλα ή συσκευή με hardware που θα επιτρέπει game streaming.
3)Ομάδα game development.

Τα παραπάνω συμπεράσματα προκύπτουν από συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των ανθρώπων της Google και διαφόρων game developers. Επίσης, το 2014 η Google σκόπευε να εξαγοράσει το Twitch πριν προλάβει το Amazon, υπήρχαν φήμες για κονσόλα Android ανάλογη με το Amazon Fire TV, ενώ το 2016 φημολογείται ότι άνοιξε η όρεξη για τα καλά με την επιτυχία του Pokemon Go της Niantic που έφερε πολλά έσοδα στο Android.

Στο Game Developers Conference 2018 που διεξήχθη τον Μάρτιο, εκπρόσωποι της Google συναντήθηκαν με γνωστές εταιρείες game development του χώρου και σύμφωνα με το Kotaku εξέφρασαν ενδιαφέρον δημιουργίας μίας πλατφόρμας streaming με την ονομασία "Yeti", είδηση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει τον Φεβρουάριο. Επίσης, η Google συναντήθηκε με game developers και στην E3 2018 στο Λος Άντζελες, όπου το GameWorld βρέθηκε στα μέσα του μήνα.

Αν η Google δημιουργήσει κονσόλα με πλατφόρμα streaming, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε αλληλεπίδραση με YouTube videos. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι και δίπλα να ανοίγετε ένα youtube video με walkthrough του GameWorld που θα σας βοηθήσει να περάσετε μια δύσκολη πίστα. Αν η Google μπει στην αγορά του cloud gaming τότε δεν θα χρειαστεί να κατασκευάσει κάποια πολύ δυνατή κονσόλα, υπό την προϋπόθεση ότι μια οπτική ίνα θα αρκεί για να τρέξουμε games χωρίς lag.

Στο μέλλον θα αναμένουμε κάποιες ανακοινώσεις από πλευράς Google. Προς το παρόν δείτε τις δηλώσεις της Ubisoft για cloud gaming. Συζητήστε για την Google στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification