Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φιγούρες Fortnite

Φιγούρες Fortnite

Monday, 24 Dec 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/38/a1/71/fortnite-figures-jazwares-31-1545681627.jpg
 

Φιγούρες Fortnite

Κυκλοφόρησαν από την Jazwares. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/8/18 - Φιγούρες από την McFarlane Toys] Η εταιρεία παιχνιδιών McFarlane Toys ανακοίνωσε κι αυτή με την σειρά της φιγούρες Fortnite με την μορφή παιχνιδιών, παραγωγή διαφόρων αξεσουάρ που αποκτάμε στο Fortnite, αλλά και συλλεκτικές φιγούρες ρυτίνης.

fortnite mcfarlane toys

Οι φιγούρες Fortnite θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2018. Στη φωτογραφία βλέπετε το Teddy Bear skin που είχε κυκλοφορήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

[UPDATE: 24/12/18 - Φιγούρες από την Jazwares] Η Jazwares, κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών, ανακοίνωσε τις δικές της φιγούρες για το Fortnite.

fortnite figures 1

Οι φιγούρες κυκλοφόρησαν αυτές τις ημέρες.

Παρουσιάστηκαν σε ένα event στη Νέα Υόρκη και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες έχουν ύψος 10 εκατοστά και περιλαμβάνουν τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Fortnite και τα πιο δημοφιλή skins. Στις φιγούρες συμπεριλαμβάνεται και το Valentine's Day Teddy Bear skin, το Drift κ.α.

fortnite figures 1

Οι φιγούρες Fortnite περιλαμβάνουν και το Llama ακόμα και ως λούτρινο κουκλάκι ή χάρτινη κατασκευή.

Το ωραίο είναι ότι πέρα από τις φιγούρες, κάθε παιχνίδι περιέχει υλικά κατασκευής που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αντικείμενα in-game, όπως crates και πλατφόρμες. Υπάρχουν επίσης πακέτα της Jazwares που δίνουν μεγαλύτερη βάση στο χτίσιμο.

fortnite figures 1

Η Jazwares έχει κατασκευάσει στο παρελθόν φιγούρες για τα games Sonic the Hedgehog, Minecraft και άλλες δημοφιλείς σειρές.

Για να αποκτήσετε τις φιγούρες Fortnite απλά μπείτε στο Jazwares.com και στη Facebook page της εταιρείας.

fortnite figures 1

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification