Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Capcom Beat ‘Em Up Bundle

Capcom Beat ‘Em Up Bundle

Friday, 14 Sep 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d8/8d/69/capcom-beat-em-up-bundle-73-1536927361.jpg
 

Capcom Beat ‘Em Up Bundle

Επτά κλασικά games με υποστήριξη online multiplayer και κόστος 20 ευρώ.

 

Η Capcom ανακοίνωσε το Beat ‘Em Up Bundle που περιλαμβάνει επτά κλασικά games.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα Final Fight, Captain Commando, Battle Circuit, Knights of the Round, Warriors Fate, Armored Warriors και The King of Dragons. Όλα τα παραπάνω θα υποστηρίζουν τοπικό και online multiplayer, θα μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο δυσκολίας, το life bonus, τον αριθμό παικτών, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Αγγλική και Ιαπωνική γλώσσα. Ταυτόχρονα, θα βρείτε ακυκλοφόρητο art από όλα τα παραπάνω games.

Το Capcom Beat ‘Em Up Bundle θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch και το κόστος του θα ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης για το Devil May Cry 5 και δείτε τα gameplay videos του. Συζητήστε για το Capcom Beat ‘Em Up Bundle στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification