Φήμη: Το Youtube έρχεται στο Switch

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Φήμη: Το Youtube έρχεται στο Switch

Φήμη: Το Youtube έρχεται στο Switch

Στις 8 Νοεμβρίου.

 

 

 

Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες Nintendo Switch πρόκεται επιτέλους να αποκτήσουν πρόσβαση στο Youtube από την κονσόλα τους. Η δυνατότητα αυτή είναι περιζήτητη στην κοινότητα, αφού ταιριάζει τέλεια με τη φορητή λειτουργία της υβριδιακής πλατφόρμας της Nintendo.

Σύμφωνα ανάρτηση του NintendHOME στο Twitter, σελίδα που ασχολείται με οτιδήποτε Nintendo, Το application του Youtube βρέθηκε στα προτεινόμενα του online store με ημερομηνία κυκλοφορίας 8 Νοεμβρίου. Παρ' ότι ούτε η ίδια η εταιρεία αλλά ούτε και η Google έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, το Nintendo store δεν συνηθίζει να εμφανίζει τυχαίες ή ανακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα προϊόντα του.

Οι προτεινόμενες εφαρμογές εμφανίζονται τυχαία στο store, ενώ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη σελίδα του Youtube στο Switch, που σημαίνει ότι η πληροφορία παραμένει φήμη, αφού η εικόνα θα μπορούσε να είναι πλαστή. Η υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Νοεμβρίου πέφτει αυτή την Πέμπτη, οπότε αναμένουμε σχετική ανακοίνωση στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε και για το cross-platform μεταξύ PS4, Xbox One και Switch. Συζητήστε για την κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

 

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 05/11/2018 18:19
Παντού είναι το you tube, λογικό είναι να έρθει και στο Switch.
Notification