Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Square Enix: Cloud Gaming και συνδρομητικό gaming είναι το μέλλον

Square Enix: Cloud Gaming και συνδρομητικό gaming είναι το μέλλον

Wednesday, 02 Jan 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/34/47/yosuke-matsuda-square-enix-78-1546460553.jpg
 

Square Enix: Cloud Gaming και συνδρομητικό gaming είναι το μέλλον

Πιστεύει ότι μπορεί να ενταχθεί στην επόμενη γενιά κονσολών.

 

Ο Yosuke Matsuda, διευθυντής της Square Enix, εκφράστηκε θετικά για το cloud gaming και το συνδρομητικό gaming, κάτι που μας βάζει σε υποψίες για την στρατηγική της εταιρείας μέσα στο 2019.

Συγκεκριμένα ο Matsuda δήλωσε: "Η τωρινή γενιά κονσολών πλησιάζει προς το τέλος της και η επόμενη γενιά έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην ψηφιακή βιομηχανία διασκέδασης. Εν τω μεταξύ, οι υπηρεσίες cloud streaming στο gaming έχουν επιτέλους ξεκινήσει να δείχνουν σημάδια ανάπτυξης. Το game streaming κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει πολλές νέες πλατφόρμες στην αγορά, με την προσθήκη των ήδη γνωστών κατασκευαστών κονσολών. Θα έχουμε δηλαδή νέες διόδους στις οποίες οι publishers και οι developers θα δίνουν το περιεχόμενό τους. Το game streaming θα οδηγήσει απόλυτα την γρήγορη μετάβαση από την πώληση των games στην ψηφιακή κατανάλωσή τους. Το game streaming οδηγεί στο νέο συνδρομητικό μοντέλο απόκτησης των games, συνεπώς πιστεύουμε ότι η προσέγγιση στα συγκεκριμένα trends θα είναι το κλειδί για μελλοντική ανάπτυξη".

Άραγε θα δούμε στο μέλλον υπηρεσίες cloud gaming από την Square Enix ή ένα μοντέλο όπως το Xbox Game Pass ή το EA Access; Η Ubisoft έχει δηλώσει πάντως ότι το PS5 θα είναι η τελευταία κονσόλα στη σημερινή λογική κι ότι θα ακολουθήσουν κονσόλες με συνδρομητικό μοντέλο υπηρεσιών.

Δείτε ακόμη την αρχική δήλωση της Ubisoft ότι η επόμενη γενιά κονσολών θα είναι και η τελευταία. Συζητήστε για την Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification