Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Sci-Fi Co-op από τον πρώην επικεφαλή της EA και DICE

Sci-Fi Co-op από τον πρώην επικεφαλή της EA και DICE

Wednesday, 20 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/97/68/6d/newgame-68-1550677990.jpeg
 

Sci-Fi Co-op από τον πρώην επικεφαλή της EA και DICE

Με τη νέα του εταιρεία ανάπτυξης.

 

Ο Patrick Söderlund, πρώην chief design officer της EA και της DICE μας έδωσε μια πρώτη γεύση του sci-fi Action game που ετοιμάζει η Embark Studios.

Πάνω από 50 υπάλληλοι έχουν προσληφθεί στην νεοσύστατη ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης με έδρα την Στοκχόλμη και ο Söderlund ετοιμάζεται απ' ότι φαίνεται να φτιάξει developer στα πρότυπα της DICE του Battlefield.

Το Action game που ετοιμάζεται θα έχει sci-fi σενάριο και θα είναι free-to-play με έμφαση στο Co-op. Θα διεξάγεται χρονικά στο κοντινό μέλλον. Αναπτύσσεται με Unreal Engine ενώ παρουσιάστηκε ένα δείγμα του περιβάλλοντος το οποίο δημιούργησαν τρεις developers σε τρεις εβδομάδες χρησιμοποιώντας δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο και αντικείμενα που τοποθετούνται στον κόσμο προοδευτικά. Ακόμα κι έτσι το αποτέλεσμα απέχει από το τελικό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε είπε τα εξής: "Θεωρούμε την δημιουργία των games μία δύσκολη διαδικασία την οποία δεν μπορεί να επιτεύξει ο καθένας από εμάς. Έχουμε σαν όνειρο να παντρέψουμε την δημιουργία των games με το να παίζουμε σε αυτά. Όπως κάποιος δημιουργεί ένα blog, μία ιστοσελίδα ή ένα βίντεο, θέλουμε να υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να δημιουργούμε games και να είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό. Έτσι θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα η gaming κοινότητα".

Διαβάστε το review του Battlefield 1 και συζητήστε για την ΕΑ στο forum topic της εταιρείας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification