Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Steam καταργεί τον τομέα ταινιών και βίντεο

Το Steam καταργεί τον τομέα ταινιών και βίντεο

Wednesday, 20 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/cc/b4/team-video-shuts-down-32-1550684955.jpg
 

Το Steam καταργεί τον τομέα ταινιών και βίντεο

Τα σχετικά με gaming βίντεο θα είναι πλέον διαθέσιμα μόνο στο store.

Τα βίντεο και οι ταινίες στο Steam είναι ένα χαρακτηριστικό της πλατφόρμας το οποίο πολλοί χρήστες δεν γνώριζαν καν πως υπάρχει.

Η Valve προχώρησε στην κατάργηση του τομέα αυτού, λέγοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι αν και η εταιρεία προσπάθησε να επεκταθεί πέρα από τα games, αφού εξέτασε το περιεχόμενο που προτιμούν να παρακολουθούν οι χρήστες, αποφάσισε να επικεντρωθεί σε ό,τι έχει να κάνει άμεσα με το gaming ή σχετίζεται με games και λογισμικό που πωλούνται στο Steam.

Ο τομέας "βίντεο" έχει ήδη αφαιρεθεί από το menu και ο μόνος τρόπος για να δείτε κάποιο βίντεο είναι μέσα από την σελίδα του εκάστοτε παιχνιδιού στο store, ή μεσω tags και προτεινόμενων βίντεο. Το περιεχόμενο που δεν είναι σχετικό με gaming θα αφαιρεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αν και όσα βίντεο και ταινίες έχουν ήδη αγοραστεί θα παραμείνουν διαθέσιμα για τους χρήστες στους οποίους ανήκουν.

Διαβάστε επίσης για την αναβάθμιση που έγινε στο Steam και δείτε τα τα 100 κορυφαία σε έσοδα Steam games για το 2018. Δοκιμάστε και το demo του Katyusha που υπάρχει ήδη στο Steam.

Συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic και ανταλλάξτε online IDs κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 20/02/2019 22:51
Ούτε εγώ ήξερα ότι υπάρχει αυτός ο τομέας :D
Notification